Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кулеба повідомив про "чесну домовленість" України та Заходу щодо війни проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба повідомив про "чесну домовленість" України та Заходу щодо війни проти Росії

Український міністр Дмитро Кулеба розповів, що кращим шляхом Заходу уникнути війни, це допомагати Україні у війні проти Росії.

29 листопада 2023, 11:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав партнерів України, зокрема США та інших союзників по НАТО, посилити військову допомогу. За його словами між Україною та Заходом може бути "чесна домовленість". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Європейська правда".

Кулеба повідомив про "чесну домовленість" України та Заходу щодо війни проти Росії

Кулеба про домовленості України та Заходу щодо війни. Фото з відкритих джерел

Український міністр здійснив візит до Брюсселю, де має відбутись перше засідання у форматі "Рада Україна-НАТО". Перед початком зустрічі Кулеба поспілкувався з журналістами та відповів на серію питань щодо війни в Україні та допомоги західних партнерів.

Одне з питань стосувалось поточної ситуації на фронті, яка нібито зайшла у "глухий кут". Кулеба заявив, що у війні в Україні "немає глухого кута" та наголосив на необхідній домовленості з партнерами.

"Найкращий шлях уникнути участі ваших солдатів у бойових діях — це допомогти тим, хто веде війну. Ви даєте зброю — ми б’ємося, це чесна домовленість", — розповів міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дмитро Кулеба розповів, чи розглядає Україна можливі територіальні поступки на користь Росії у війні. За словами українського міністра, Київ не бачить альтернатив, крім як повернути усі свої території в кордонах 1991 року.

Також "Коментарі" писали про виступи канцлера Німеччини Олафа Шольца та очільника МЗС Великої Британії Девіда Кемерона, які закликали посилити допомогу Україні. Шольц заявив у необхідності підтримувати Україну стільки, скільки це буде необхідно та пояснив це тим, що війна в Україні має важливе значення для Європи. Тоді як Кемерон вказав, що Велика Британія буде на боці України у війні проти Росії, поки не настане мир на європейському континенті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини