Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кулеба назвав країну, яка здатна зупинити російську агресію
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба назвав країну, яка здатна зупинити російську агресію

Дмитро Кулеба впевнений, що Китай може відіграти ключову роль у припиненні російської агресії.

20 березня 2024, 09:57
Поділіться публікацією:

Китай може зіграти ключову роль у припиненні війни, оскільки Пекін має особливі стосунки з Москвою. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю виданню "La Stampa" висловив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Кулеба назвав країну, яка здатна зупинити російську агресію

Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

"В очікуванні точної дати проведення Мирного форуму у Швейцарії продовжуються двосторонні контакти. "Приміром, з Китаєм, який може відіграти ключову роль у припиненні війни через свої особливі відносини з Росією", — висловився Дмитро Кулеба.

Зазначимо, Китай продовжує свої маневри довкола російсько-української війни. Запевняючи, що не забезпечує Росію летальною зброєю і бореться за якнайшвидший світ, він у рази за ці роки наростив з нею товарообіг, допомагаючи продовжувати агресію. А китайський лідер Сі Цзіньпін не лише визнав більш ніж сумнівне переобрання Путіна президентом РФ, а й, схоже, Китай стане першою країною, куди той вирушить після чергової інавгурації. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" дії офіційного Пекіна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — китайський лідер Сі Цзіньпін заявив, що офіційний Пекін надає великого значення розвитку китайсько-російських відносин. Відомо, наприклад, поки Індія взяла паузу в імпорті російської нафти (дякую санкціям), Китай планує імпортувати її рекордну кількість. Також з'явилися дані, що Китай бойкотуватиме мирні переговори щодо України, якщо на них не буде РФ. Про що говорять останні дії Китаю? Чи можуть вони змінитись у ракурсі російсько-української війни в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

25 березня 2024, 14:17

ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИКРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХЙ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцманопорошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до москаля й кравчука.


Новини