Головна Новини Суспільство Війна з Росією Критикував командування: російського генерала вигнали з роботи
commentss НОВИНИ Всі новини

Критикував командування: російського генерала вигнали з роботи

Скаргу генерала Івана Попова опублікував депутат Держдуми Андрій Гурульов

13 липня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

Командувач  58-ї загальновійськової армії південного військового округу російських збройних сил, генерал-майора Іван Попов відсторонений  від командування  армією. Це трапилось після того, як генерал "на самому верху"  перерахував проблеми військових  і "позначив всі проблемні питання" загарбників, що знаходяться на  українській території.

Критикував командування: російського генерала вигнали з роботи

Іван Попов (фото з відкритих джерел)

Чергову скаргу  вищого військовослужбовця в Telegram оприлюднив депутат і  представник  комітету з оборони в Державній думі Андрій Гурульов.

Попов  виклав всі претензії в аудіо зверненні  і скаржився на те, що його, як командувача  зняли з посади, а наказ про таке самоуправство від імені міністра оборони Сергія Шойгу був "сфабрикований за один світловий день".

"Чесно вам кажу: виникла складна ситуація зі старшим начальством, коли треба було або змовчати і зневіритися, і приховати те, що вони не хотіли почути, або назвати речі своїми іменами", — сказав   відставний  тепер генерал.

Попов стверджує, що "не мав права брехати в ім'я" знищених російських окупантів і "позначив всі проблемні питання, що існують на сьогоднішній день в армії". В їх числі, як стверджує колишній командувач армією,  відсутність контрбатарейної боротьби та станцій артилерійської розвідки і масова загибель і каліцтво російських військовослужбовців.

"Також порушив ще низку інших проблем, висловив це на найвищому рівні — відверто, гранично жорстко. У зв’язку з цим, мабуть, старші начальники відчули в мені небезпеку якусь… і мене позбулися. Як сказали сьогодні багато командирів полків дивізії — нашу армію не змогли пробити з фронту військовослужбовці ЗСУ, нас ударив з тилу наш старший начальник, зрадливо і підло обезголовивши армію у найважчий і найнапруженіший момент", — завершив генерал-майор Попов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у США розповіли, про що говорить брехня Шойгу про український контрнаступ

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини