Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремлівська пропагандистка висміяла російськомовних біженців з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремлівська пропагандистка висміяла російськомовних біженців з України

Скабєєва образила українських переселенців

19 березня 2024, 23:44 comments1018
Поділіться публікацією:

На російському телебаченні показали сюжет про українських біженців, яких нібито вигнали з Європейського Союзу за те, що багато їли.

Кремлівська пропагандистка висміяла російськомовних біженців з України

На росЗМІ висміяли українських біженців. Фото з відкритих джерел

На сюжет, який показали в ефірі програми кремлівської пропагандистки Ольги Скабєєвої, звернув увагу український журналіст Денис Казанський.  

"Скабєєва насміхається над українськими біженцями, яких її ж країна залишила без будинків. Оскільки біженцями стали здебільшого жителі тих регіонів, де тривають бойові дії, йдеться саме про російськомовних громадян із Донбасу, Харківської, Херсонської областей та Запоріжжя, яких Росія називає "своїми" і "росіянами". Скабєєва ж зловтішається над їхнім горем", — прокоментував журналіст скандальний сюжет на російському телебаченні.

Поведінку Скабєєвої Денис Казанський назвав "важливим нагадуванням про те, що російські пропагандисти не є людьми".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно з аналізом даних Пенсійного фонду і Фонду соціального страхування РФ, між 2022 і 2023 роками відбулося рекордне зростання кількості російських чоловіків у віці 31-59 років з інвалідністю. У 2022 році в РФ офіційно налічувалося 1,67 млн чоловіків з інвалідністю, однак вже у 2023 році це число зросло на 507 тис. осіб або на 30%.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Кремлю потрібна президентська виборча кампанія з переобрання Володимира Путіна, щоби легітимізувати війну РФ проти України, переконаний політтехнолог Олег Постернак. "Президентська кампанія в Росії — це не про легітимність Путіна. Це про легітимність війни. Йому потрібен особистий результат для його маніпулятивної інтерпретації як результату підтримки війни", — наголосив політтехнолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини