Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль змінив плани щодо України: російський правозахисник спрогнозував, що робитиме Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль змінив плани щодо України: російський правозахисник спрогнозував, що робитиме Путін

Марк Фейгін розповів, чому Кремль тепер може не поспішати із "референдумом" на окупованих територіях

18 серпня 2022, 16:05 comments3444
Поділіться публікацією:

У владних кабінетах у Кремлі вже давно тверезо оцінили свої сили і там добре розуміють, які насправді перспективи щодо захоплення всієї території України. Від цієї ідеї швидше за все відмовилися. Тепер мета Путіна – вичавити щонайбільше з того, що вдалося досягти за півроку, щоб не віддати назад ті українські території, які на сьогодні є окупованими Росією. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку озвучив відомий російський правозахисник Марк Фейгін, пише "24 канал".

Кремль змінив плани щодо України: російський правозахисник спрогнозував, що робитиме Путін

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Марк Фейгін прогнозує, що росіяни відмовляться від ідеї проведення постановного "референдуму", який раніше планували на 11 вересня. Все через те, що на Херсонщині дуже "невпевнена" позиція у Росії.

За словами правозахисника, у Кремлі вже обговорюють намір перенести так званий референдум. Головна причина – росіяни бояться, що після "референдуму" ЗСУ вдасться витіснити російську армію, і область знову повернеться під контроль України. Марк Фейгін припускає, що в російських елітах, близьких до Путіна, є переконання, що краще не поспішати і трохи почекати з "референдумом".

Зазначимо, раніше вже повідомлялося, що найвище російське командування не має наміру залишатися в Херсоні. Російські командири вже залишають місто, перебираючись до Криму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Туреччина розпочала військову операцію в Сирії: експерти розповіли в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню, про що говорить такий крок Анкари – як це відобразиться в Україні і, чи є якісь приховані домовленості між Ердоганом та Путіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини