Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль взяв курс на створення "зони смерті" в Україні: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль взяв курс на створення "зони смерті" в Україні: що це означає

Росія може підірвати ЗАЕС, якщо буде змушена відступати, вважає експерт

21 червня 2023, 22:30 comments14854
Поділіться публікацією:

Влада РФ може прийняти рішення про підрив  ЗАЕС, щоб  створити на українській території  таку  собі "зону смерті". Діючи так, кремлівський режим має намір   принести максимальні збитки нашій країні на  багато років наперед.

Кремль взяв курс на створення "зони смерті" в Україні: що це означає

Запорізька АЕС (фото з відкритих джерел)

Цей аргумент озвучив  керівник  інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець в етері Еспресо.

"Треба говорити про наступні загрози від Росії навколо Запорізької АЕС. Фактично Росія взяла курс на створення "зони смерті". Після підриву Каховської ГЕС утворилися ділянки, надалі непридатні для господарського використання. Далі ігрища росіян з атомною станцією - ніхто не може гарантувати, що не буде керованих заходів із підривом ЗАЕС, аби утворити повністю нежиттєвий простір, яким Росія хоче завдати максимальних збитків Україні на сотні років наперед. Це цілком вкладається в ту концепцію, яку росіяни можуть реалізувати під час кампанії відступу", — розповів він.

Експерт  дотримується думки, що  маємо  бути готові до будь-якого сценарію розвитку і вживати заходи на випередження.

"Коли Буданов говорить про замінування охолоджувальних залів і цехів ЗАЕС — це цілком вкладається в концепцію максимальних збитків для України. До цього треба готуватися і здійснювати заходи на випередження", — підсумував  Сергій Згурець.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Буданов заявив, що ядерного удару по Україні не буде. Незважаючи на погрози, які не припиняються з боку Кремля на адресу України, найвище керівництво РФ не піде на ядерний удар по Україні. Таку думку в інтерв'ю журналу The Economist висловив голова Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

22 червня 2023, 09:03

росія обов'язково знищить ЗАЕС. Як - план простий і зрозумілий. Коли будуть залишати станцію - спустять воду з охолоджувача, а оскільки він замінований, то буде неможливо завезти воду. Один реактор працює, таким чином станції залишаться години до вибуху. От тільки час вібуху орки планують вибрати так, щоби радіоактивна хмара пішла максимально на захід України. Що в наших силах? Ми самі можемо вибрати час аварії, відключивши єлектропостачання ЗАЄС!


Новини