Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль уже не здатний захистити росіян від війни: у британській розвідці зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль уже не здатний захистити росіян від війни: у британській розвідці зробили заяву

Росіянам все частіше доводиться відчувати на собі війну в Україні

31 липня 2023, 10:15
Поділіться публікацією:

Столицю РФ дедалі частіше атакують безпілотники, для росіян підняли призовний вік, а найманці ПВК "Вагнер" влаштовують бунт на території РФ. Все це свідчить про те, що Кремль більше не може захистити населення від війни з Україною. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Кремль уже не здатний захистити росіян від війни: у британській розвідці зробили заяву

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Як зазначають британські фахівці, російська влада приділяє першочергову увагу внесенню поправок до законодавства, які дозволяють швидко призувати до армії більше чоловіків. У середині липня 2023 року Держдума збільшила максимальний вік призову на військову службу з 27 до 30 років, зберігши нижню межу в 18 років.

Крім того, 24 липня Путін підписав законопроект, який поступово підвищує верхню вікову межу для тих, хто підлягає призову в резерв, при цьому старші офіцери тепер можуть бути мобілізовані до 70 років.

За інформацією британської розвідки, це може забезпечити швидке збільшення кількості військових, доступних для бойових дій в Україні.

"Збільшення шансів бути вимушеним воювати, атаки безпілотників на Москву, винятковий рівень внутрішніх репресій та нещодавній заколот "Вагнера" в сукупності наголошують на нездатності російської держави захистити населення від війни", — зазначають у британській розвідці.

За даними опитувань незалежного "Левада-центру", підтримка війни з Україною не змінюється з лютого 2022 року. У липні війну схвалювали 75% респондентів. При цьому 60% населення вважають війну успішною.

Читайте на порталі "Коментарі" — що стоїть за розмовами Путіна про переговори — хто може змусити РФ припинити війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини