Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль хоче за результатами війни створити 70-кілометрову безлюдну зону розділення. Про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль хоче за результатами війни створити 70-кілометрову безлюдну зону розділення. Про що мова

Росія нищить Харків і хоче зробити все для того, щоб він увійшов у 70-кілометрову безлюдну зону розділення за результатами війни, вважає політолог Олександр Кочетков. За його словами, Україна не може цього допустити

23 квітня 2024, 12:20
Поділіться публікацією:

Російські терористи продовжують знищувати Харків. Як вважає Олександр Кочетков, харківська телевізійна вежа, з якої падає її верхня частина стане одним зі страшних символів цієї війни. За його словами, протягом двох років загарбники намагалися поцілити в цю вежу, бо вони переконані, що стійкість ЗСУ, зокрема, навколо Харкова, базується виключно на пропаганді.

Кремль хоче за результатами війни створити 70-кілометрову безлюдну зону розділення. Про що мова

Удар по Харкову

При цьому експерт підкреслив, що виглядає так, що пошкодження вежі є величезними, проте це не так, мовлення у місті відновлено.

"Але ця подія натякає, що планує агресор для "першої столиці",
— відзначив Кочетков.

Він звернув увагу на те, що у світі почалося обговорення слів міністра закордонних справ країни-агресора Сергія Лаврова про те, що РФ таки планує захопити Харків. Проте, експерт підкреслює, що насправді у Росії для цього немає жодних сил. Саме тому, на його думку, терористи і намагаються його максимально зруйнувати та зробити непридатним для життя.

"Кремль чудово розуміє, що по результатам війни буде створено 70-кілометрову безлюдну зону розділення. І він хоче, щоб вона пройшла через Харків. Що завдасть Україні непоправної втрати. Бо Харків — це промисловість, наука, фінанси, ІТ, культура",
— відзначив експерт.

Зараз, за його словами, основним завданням є зробити так, щоб у майбутньому ця "безлюдна зона" розділення не проходила через Харків, а через зруйнований вщент Бєлгород.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що на думку американських аналітиків росіяни посилили обстріли Харкова, оскільки хочуть змусити мирних мешканців покинути свої домівки і спровокувати хвилю переміщення в середині країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини