Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кожен має наближати перемогу, а не чекати на неї. Чому вкрай важливо змінити ставлення до війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Кожен має наближати перемогу, а не чекати на неї. Чому вкрай важливо змінити ставлення до війни

Проблема чималої кількості українців, що вони чекають закінчення війни

23 травня 2024, 22:51
Поділіться публікацією:

Заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін закликав співвітчизників консолідувати зусилля для перемоги, а не просто чекати на неї.

Кожен має наближати перемогу, а не чекати на неї. Чому вкрай важливо змінити ставлення до війни

У ЗСУ закликали українців консолідуватися. Фото з відкритих джерел

"Сьогодні найбільше нам потрібна консолідованість в роботі над перемогою. Натомість наразі у більшості громадян я бачу просто бажання дочекатися та пересидіти. Росіяни знають про всі наші проблеми та ефективно їх використовують. Ворог вкидає великі гроші, щоб розвивати всі ці суперечливі для суспільства теми", — наголосив Максим Жорін.

Офіцер ЗСУ відзначив, що, на відміну від української армії, у росіян немає проблем зі зброєю, а також не стоїть питання мобілізації.

"Наш результат залежить тільки від нас. Вся українська нація має перейти на військовий стан — коли кожен своїм конкретним внеском наближає перемогу, а не чекає на неї", — додав військовослужбовець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван заявив, що Білий дім не має інформації про можливі факти постачання зброї до Росії з Китаю. Раніше міністр оборони Британії Грант Шаппс заявив, що Пекін допомагає Москві летальним озброєнням. "Ми не спостерігали цього у 2022 році. Не спостерігали цього в 2023 році. Не спостерігаємо цього і досі", – заявив Джейк Салліван.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський у червні відвідає з візитом Францію, а також завітає на зустріч країн G7 в Італії. За інформацією джерела Politico, у Франції та на зустрічі країн G7 Володимир Зеленський буде просити у країн-членів НАТО збивати російські ракети над Україною так, як це робили США та Велика Британія під час нападу Ірану на Ізраїль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини