Контрнаступ йде успішно: Маркус показав відео захопленого російського танка

Валерій Маркус з 47 окремої механізованої бригади показав відео захопленого танка російської армії.

Український військовий, головний сержант 47 окремої механізованої бригади "Магура" Валерій Маркус продемонстрував успішні наслідки наступу України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Маркуса.

Український боєць показав кадри захопленого танку зі словами: "Контрнаступ йде успішно. Слава Україні!", А також виголосив гасло 47 окремої механізованої бригади "Магура" - Semper audentes!, що означає "завжди відважні!".

Переглянути відео з захопленим російським танком з характерним символом російської агресії – літерою Z, можна нижче:

Перед цим Маркус також повідомляв про успішні дії українських військових. 47 окрема механізована бригада "Магура" захопила ворожі окопи. Маркус на відео пояснює, що відбулась доба успішних штурмів на російські позиції. За його словами навколо "купа трупів", але наразі добре, що вони "не смердять".

Нещодавно Валерій Маркус зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським, де обговорив можливість покращення української армії. Зокрема це стосується цифровізації ЗСУ, що допоможе українським бійцям менше витрачати часу на паперову роботу та швидко надавати всю необхідну інформацію до генштабу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Валерій Маркус розповів про втрати росіян на війні та закликав не вірити інформації Кремля.

Також "Коментарі" писали про те, що українські солдати та західна військова техніка все більше стикається з неприємностями через нову російську зброю. Яку росіяни почали активніше застосовувати у порівнянні з весняним періодом.