Контрнаступ посилюється: ЗСУ звернулися з важливим проханням до партизанів

ЗСУ продовжують наступ по всій лінії фронту

Центр національного спротиву просить українців повідомляти про переміщення росіян на тимчасово окупованих територіях. Це не лише велика справа для успішного просування ЗСУ, а й запорука того, що перемога настане значно швидше. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться на офіційному сайті ЦНС.

У повідомленні йдеться, що самі військові дуже вдячні небайдужим громадянам та партизанам на окупованих територіях. Лише за останні кілька днів завдяки передачі важливої інформації українськими захисниками на півдні було знищено 6 складів боєприпасів та три ворожі бази.

У ЦНС наголошують, що точні координати, які передають українські партизани, вже допомогли Україні за допомогою ракетних ударів знищити не лише багато живої сили противника, а й позбавити Росію потужної військової техніки.

У Центрі опору звертають увагу, що не потрібно брати до уваги постановочні результати фейкових референдумів окупантів, нудно продовжувати працювати, наближаючи довгоочікувану перемогу і знищуючи ворога на своїй землі.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Росія повністю закінчила оформлення анексії частини України: що тепер почне російський диктатор Путін – які неприємності готує ворог.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія планує влаштувати демонстраційний підрив ядерної зброї на кордонах України.