Головна Новини Суспільство Війна з Росією Командування остаточно втратило береги: військовий шокував інформацією про ситуацію в армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Командування остаточно втратило береги: військовий шокував інформацією про ситуацію в армії

Військовий розніс дії командування, яке вимагає абсолютною лояльності або ж займається звільненнями навіть на шкоду обороні

2 вересня 2024, 15:18 comments12110
Поділіться публікацією:

Роман Гладкий категорично не підходить на посаду начальником штабу Командування сил безпілотних систем ЗСУ, відзначив військовий Олександр Карпюк.

Командування остаточно втратило береги: військовий шокував інформацією про ситуацію в армії

Олександр Карп’юк

"Тип після зашкварів раніше був відправлений на "почьотний чєрдак", з початку війни обі*рався організувати оборону своїми матросами, потім його відправили вчитися, потім дали непильну посаду. Класичний набір. Витягнули його з непильної посади для цього призначення. Всупереч самому командуванню СБС", — відзначив військовий.

Втім, за його словами, основна проблема не в Гладкому, бо є і більш зашкварені. Проблема в тому, каже Карпюк, що він – пішак.

"Проблема тут — командування, яке вже втратило остаточні береги. Ці півроку призначення на посади — просто крінж. Бенкет під час чуми. Нікого не хвилює результат. Все заради контролю, та збивання незгідних", — відзначив військовий.

За його словами, коли виплила тема з Гладким, Генштаб, а скоріш замполіти які радять головкому Олександру Сирському, пішли по шляху звичайних совкових генералів.

"А це — "нам по*ер на те, до чого це призначення призведе. Нам не по*ер тільки те, що ви вирішили йому чинити спротив. Якщо треба — ми вам коня з двома ху*ми можемо призначити, і ви тільки повинні казати "Так точно". Ви взагалі там а*ерелі, свою думку мати?". Такий стан зараз по бригадах. По іншим підрозділам. Або ти "Так точно", або тебе звільнять. Деякі командири вибрали "Так точно", бо в підрозділах їх люди. Ті, хто не мовчали — звільнили, не дивлячись на їх ефективність. А після зміни командира, поки новий командир увійде в стан справ — бригаду вже роз*бали. Але командуванню по*рати на це. Бо для них важливі звіти, а не реальний стан справ", — заявив Карпюк.

За його словами, список крінжових призначень та наслідків, на які закрили очі — безліч. Він вважає, що система не згодна когось слухати, крім себе. А це, додає військовий, шлях в нікуди.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що начальником штабу Командування сил безпілотних систем ЗСУ призначено Романа Гладкого, який не має жодного досвіду роботи з БПЛА.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини