Головна Новини Суспільство Війна з Росією Командувач Сухопутних військ оцінив шанси Росії на новий прорив з Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Командувач Сухопутних військ оцінив шанси Росії на новий прорив з Білорусі

Сирський заявив, що від Росії можна очікувати все, що завгодно

5 грудня 2022, 13:37
Поділіться публікацією:








Росія здатна на все, що завгодно, навіть до повторного наступу на столицю України, але поки таких передумов нема, враховуючи колишнє накопичення живої сили, що перебуває у Білорусі під виглядом навчань. Таку заяву в інтерв'ю зробив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський під час телемарафону.

Командувач Сухопутних військ оцінив шанси Росії на новий прорив з Білорусі

Олександр Сирський (фото з відкритих джерел)

"В одну річку двічі не вступають, але ми маємо такого ворога, що від нього можна все, що завгодно очікувати", — заявив Сирський.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ уточнив, що коли розпочалася повномасштабна агресія РФ, то противник на території Білорусі створив потужне наступальне угруповування під виглядом навчань, але "на даний час такого немає".

В Інституті вивчення війни вважають, що, розгорнувши війська на території Білорусі, Кремль має намір провести інформаційну операцію, націлену на Захід, але ніяк не нападати на столицю України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія продовжує тиснути на Лукашенка. Міністр оборони Росії Сергій Шойгу під час візиту до Білорусі зустрівся з Лукашенком та міністром оборони Білорусі Віктором Хрєніним. Кремлівські політики продовжують тиснути на Олександра Лукашенка, аби армія Білорусі почала активні військові дії в Україні. Під час зустрічі Лукашенко заявив міністру оборони Росії, що Білорусь готова відбивати будь-які напади на її територію. Окрім того, президент Білорусі зазначив, що ніхто не хотів війни і конфліктів з НАТО. Президент Білорусі знову звинуватив Захід та Україну в тому, що війна досі триває. Цікаво, що Шойгу зустрівся з Лукашенком на фоні того, що соратник Лукашенка, голова верховного суду Валентин Сукало потрапив в лікарні. Це виглядає доволі підозріло після смерті міністра закордонних справ Білорусі Макея.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини