Головна Новини Суспільство Війна з Росією Командир з ГУР припустив, чим закінчиться війна з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Командир з ГУР припустив, чим закінчиться війна з Росією

Війна з росіянами не завершиться в листопаді, вважає воїн Євген Шкірков

сьогодні, 16:52
Поділіться публікацією:

 Війна в Україні завершиться певними угодами, і в разі переговорів щодо завершення бойових дій на даний момент супротивники мають більше переваг, ніж Україна. Таку думку висловив командир саперної служби спецпідрозділу ГУР МОУ Kraken Євген Шкірков ("Вікінг") в інтерв'ю для Online.UA.

Командир з ГУР припустив, чим закінчиться війна з Росією

Війна в Україні (фото з відкритих джерел)

Він зазначив, що всі розуміють неминучість угод, оскільки Росія — надто велика держава, і спроба переможного маршу через всю її територію може призвести до неможливості завершити війну на вигідних умовах. "Якщо просто пройтися якимось переможним маршем, то потрібно буде чухати до Китаю, а то і до Японії", — заявив Шкірков.

За його словами, на сьогодні немає значних передумов для внутрішнього розпаду Росії, хоча ситуація дещо змінилася за останній рік. Однак цих змін недостатньо, щоб російська система розвалилася зсередини.

Шкірков вважає, що Україна буде шукати шляхи до переговорів, але важливим питанням залишається, з якими позиціями Київ сяде за стіл переговорів. "У р*саків є карти козирні, а в нас одна крута карта — Курська область", — зазначив командир. Він підкреслив, що багато залежить не від військових, а від політичних рішень.

Він також додав, що війна не закінчиться в листопаді, попри проведення самітів. Бойові дії з обох сторін продовжуватимуться паралельно з політичними заходами.

Щодо деокупації Криму, Шкірков вважає, що цей процес буде не менш складним, ніж визволення Донеччини. Він зазначив, що для цього Україна потребуватиме значних військових сил не лише для звільнення, але й для утримання території. Крім того, Росія має Чорноморський флот, що додає складнощів для визволення півострова.

Відповідаючи на питання про обмеження від західних партнерів щодо використання зброї для ударів по Росії, Шкірков пояснив, що деякі країни дотримуються політики "не забруднитися" у війні. Він також зазначив, що партнери побоюються, що ракети можуть потрапити до Росії без вибуху, що дозволить російським військовим вивчити їхню технологію і вдосконалити власне озброєння.

Шкірков наголосив, що Україна вже активно використовує безпілотники для ударів по території Росії, однак для прицільних ударів необхідні ракети, які важче збити і які завдають більш точних ударів по цілях.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Україну змушують визнати поразку у війні

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини