Головна Новини Суспільство Війна з Росією Колишній український президент вийшов на сцену та заспівав (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній український президент вийшов на сцену та заспівав (ВІДЕО)

Такої колаборації точно не очікував ніхто. Ще більш несподіваним виявився результат.

14 липня 2024, 22:15 comments5075
Поділіться публікацією:

 Український співак Володимир Дантес разом із колегами по сцені створив гурт Badstreet boys. Вони знімають музичні кліпи з каверами на всесвітньовідомі треки та дають концерти з однією метою: зібрати якомога більше коштів для українських захисників.

Колишній український президент вийшов на сцену та заспівав (ВІДЕО)

Віктор Ющенко (фото з відкритих джерел)

Сьогодні Badstreet boys у соціальних мережах оголосили про новий збір на дрони та автомобілі для наших воїнів. Традиційно вони випустили кліп із гумористичним текстом. Цього разу — на трек сера Елтона Джона та гурту Blue "Sorry Seems to Be the Hardest Word".

Задля залучення більшої кількості донатів колектив не лише зачарував фанаток своєю харизмою, а й запросив для зйомки кліпу легендарну в Україні особистість — на фортепіано їм підігравав третій президент України Віктор Ющенко.

Віктор Андрійович дуже органічно вписався в гурт. Шанувальники в коментарях зазначають, що це — потужна колаборація, яка привертає увагу до благодійної ініціативи Badstreet boys і як музичного колективу, і як волонтерів. До того ж експрезидент пообіцяв розіграти серед тих, хто задонатить від 100 грн і вище, баночку меду з особистої пасіки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Віктор Ющенко дав потиличника блогеру.  Колишній президент України Віктор Ющенко став справжньою сенсацією на TikTok завдяки участі у відео блогера під ніком "Вулик". Цей ролик вже зібрав понад мільйон переглядів і широко розповсюдився в мережі. 

Блогер поділився відео на своїй сторінці в TikTok, де за сценарієм він відмовляється їсти мед, стверджуючи, що не любить його. У відповідь на це Ющенко жартома дав йому потиличника і запитав: "Козаче, ти що, з дуба впав?" На це гумористичне відео відреагувала і Віталіна Ющенко, поділившись ним на своїй сторінці в Instagram.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини