Головна Новини Суспільство Війна з Росією Колишній керівник ДП "Антонов" незаконно відправив родича за кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній керівник ДП "Антонов" незаконно відправив родича за кордон

У березні 2022 року близький родич тодішнього керівника покинув Україну

19 липня 2022, 17:55
Поділіться публікацією:

Слідчі з Офісу генерального прокурора оголосили підозру колишньому керівнику Державного підприємства "Антонов", який незаконно відправив свого близького родича за кордон під виглядом працівника ДП. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Колишній керівник ДП "Антонов" незаконно відправив родича за кордон

Близький родич тодішнього керівника покинув Україну (фото з відкритих джерел)

За інформацією слідства, підозрюваний у березні 2022 року, перебуваючи на посаді керівника державного підприємства, під час воєнного стану та заборони перетину державного кордону громадянам України призовного віку, додав до списку людей, що їхали у відрядження, свого родича.

"Таким чином він організував та сприяв йому у незаконному переправленні через державний кордон України", — йдеться у повідомленні Офіса генерального прокурора.

Відтак, колишньому керівнику підприємства за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України  загрожує покарання, що передбачене ч. 2 ст. 332 КК України.    

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Нестор Шуфрич покинув УкраїнуНардеп, що пройшов в парламент від екс-проросійської політичної сили  "ОПЗЖ" Нестор Шуфрич,   залишив  нашу країну. Про це  сказав  очільник Чернівецької  обласної військової  адміністрації  Сергій Осачук, проводячи сьогодні пресконференцію для ЗМІ. Посадовець не розголосив  деталей, лише повідомив  про те, що володіє інформацією,  що нардеп  Нестор Шуфрич залишив Україну, перетнувши кордон  через КПП "Порубне".  Сергій Осачук  проінформував журналістів, що чимало місцевих  обранців  від ОПЗЖ в Чернівецькому  регіоні  переховуються, щоб не бути мобілізованими. За інформацією видання "Бабель",  що послався  на інформатора  з ОЗПЖ,  скандальний нардеп  ніби  поїхав до  трьох  маленьких  дітей в Угорщину і  має повернутись  до початку  чергового пленарного засідання ВР.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини