Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли закінчаться навчання "Гвардії наступу": відповідь МВС
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли закінчаться навчання "Гвардії наступу": відповідь МВС

Добровольчі бригади виконуватимуть штурмові завдання під час контрнаступу

27 лютого 2023, 08:25
Поділіться публікацією:

Українських захисників з "Гвардії наступу", що формується зараз, тренуватимуть від двох до чотирьох місяців. Також паралельно вирішуватимуться питання матеріально-технічного забезпечення нових бригад. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Коли закінчаться навчання "Гвардії наступу": відповідь МВС

Гвардію наступу готуватимуть кілька місяців. Фото: t.me/V_Zelenskiy

За його словами, першими на навчальні полігони відправлять "кістяк" бригад, що формуються, — діючих військовослужбовців і працівників МВС, які вже мають певний досвід, у тому числі бойовий.                               

"Потім до них поступово приєднуватимуться нові бійці — з числа добровольців, відібраних під час рекрутингової кампанії до бригад "Гвардії наступу", яка триває", — розповів міністр.

Водночас триває процес комплектування нових бригад матеріально-технічними ресурсами.

"Ми повинні вчасно заправити техніку, вчасно її відремонтувати. Ми розуміємо, що сам військовий не повинен думати ні про що (Ред. – інше), як посилити свої навички, про свій професійний рівень і про дії на полі бою, щоб уберегти один одного , щоб виконати бойове завдання", – заявив Клименко.

Нагадаємо, на початку лютого Міністерство внутрішніх справ оголосило про формування добровільних штурмових бригад "Гвардії наступу". Стверджується, що вони відіграють важливу роль у ході майбутнього контрнаступу.

Читайте також на порталі "Коментарі" – навіщо Китаю знадобився "мирний план" припинення війни в Україні – який хід КНР буде наступним. Експерти детально розібралися у ситуації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини