Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли Кримський міст буде остаточно зруйновано: відповідь ВМС
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли Кримський міст буде остаточно зруйновано: відповідь ВМС

У ВМС чекають відповідну ситуацію для руйнування Кримського мосту

24 жовтня 2023, 12:37
Поділіться публікацією:

Україна не змінювала і не переглядала позицію – незаконно збудований міст через Керченську протоку має бути зруйновано. Але дату і час, коли це станеться, поки ніхто оголошувати не буде. Це станеться тоді, коли настане відповідна ситуація та необхідність. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Укрінформу" зробив спікер Військово-морських сил України Дмитро Плетенчук.

Коли Кримський міст буде остаточно зруйновано: відповідь ВМС

Крим. Фото з відкритих джерел

Спікер пояснив, що українці не мають символізму в цьому питанні, чого не скажеш про росіян. Якщо росіяни намагаються прив'язати якусь окупацію до знакової для себе дати, то українці такого не мають.

За словами Дмитра Плетенчука, Кримський міст буде зруйнований тоді, коли потрібно буде Крим зробити островом, відрізати всі логістичні ланцюжки в РФ. Українські військові не мають завдання завдати удару по мосту тільки для підняття настрою, є чіткі завдання, які виконуються і є чіткі цілі, які досягаються.

"Звичайно, у нас дуже часто вимірюють контрнаступ квадратними кілометрами, але це не дуже правильно, тому що будь-які такі операції є складними, багатошаровими, там багато елементів, які мають виконуватися у відповідній послідовності", — висловився Плетенчук.

Читайте також на порталі "Коментарі" — доки Україна не виграла війну проти Росії, говорити про швидку деокупацію українського Криму проблематично. Таку заяву в інтерв'ю радіо Свобода зробила речник Палати депутатів парламенту Чехії Маркета Пекарова Адамова.

Також видання "Коментарі" повідомляло – духовний наставник Володимира Путіна порівняв окупований Крим із Колимою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 жовтня 2023, 11:50

Вони і не збирались руйнувати його особливо залізничну гілку. Кримський міст - це просто привід рекламувати себе розмовами про нього. Ще треба було отримати зброю і фінансування щоб розчистити коридор для агробариг Косюку Герегам та подібному юдо-нафталіну.


Новини