Головна Новини Суспільство Війна з Росією Колаборант з Луганщини під виглядом волонтера намагався виїхати з країни: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Колаборант з Луганщини під виглядом волонтера намагався виїхати з країни: деталі

Наразі зловмисник під арештом, йому загрожує до 10 років позбавлення волі

16 лютого 2023, 13:56
Поділіться публікацією:

У столиці СБУ затримала луганчанина, який працював на агресора. Чоловік з минулого року перебував у розшуку за колабораційну діяльність.

Колаборант з Луганщини під виглядом волонтера намагався виїхати з країни: деталі

Фото тематичне

 

Заради посади в окупаційній адміністрації  Новопсковського району, чоловік за власним бажанням пішов на співпрацю з російськими окупантами. Отримавши посаду керівника так званого "управління пенсійного фонду лнр", зрадник сприяв впровадженню обігу рубля на території України через пенсійні виплати, тим самим підтримував воєнну окупацію.

 

З невідомих причин, зловмисник таємно виїхав з тимчасово окупованої території та приїхав до Києва. У столиці чоловік, під виглядом тимчасово переміщеної особи з Луганська, намагався влаштуватися волонтером до міжнародної волонтерської організації. 

 

Колаборант розраховував, що як волонтеру від "Товариства Червоного Хреста України" йому вдасться покинути територію України та виїхати за кордон, тим самим уникнути правосуддя.

Проте чоловіку не вдалось реалізувати свій задум. Службою безпеки України злочинця було викрито та затримано, на даний час йому оголошено про підозру в колабораційній діяльності та взято під варту. За злочин зраднику загрожує до 10 років позбавлення волі, наразі триває слідство.

 

Нагадаємо, раніше наше видання повідомляло, що у Франції кількість мітингувальників на вулицях стає більше. Поліція, повідомили ЗМІ, все частіше затримує активістів зі зброєю в руках. Також місцеві громадяни, що протестують проти уряду Макрона, розстріляли банк у центрі Парижу і спровокували затримку 50% авіарейсів в одному з міст Франції. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Ukr.net
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини