Головна Новини Суспільство Війна з Росією Клопотенко кличе до своїх закладів українців зігрітися та зарядити телефони: де вони знаходяться
commentss НОВИНИ Всі новини

Клопотенко кличе до своїх закладів українців зігрітися та зарядити телефони: де вони знаходяться

Євген зазначив, що у його закладах є світло, завдяки генераторам

28 листопада 2022, 19:20
Поділіться публікацією:

Відомий кулінар запрошує українців, у яких немає світла, прийти до його ресторанів, щоб безплатно випити чаю та зарядити гаджети. Відповідну заяву ресторатор Євген Клопотенко зробив на своїй сторінці в Instagram.

Клопотенко кличе до своїх закладів українців зігрітися та зарядити телефони: де вони знаходяться

Євген Клопотенко (фото з відкритих джерел)

Клопотенко розповів, що завдяки генераторам у його закладах є світло, тож там можна зігрітися та вийти на зв'язок із близькими, якщо потрібно.

"Якщо вам потрібне світло, вай-фай і підзарядитися, то приходьте до @100rokivtomuvpered у Києві та @inshi.bistro у Львові. Ми дамо вам притулок, енергію та почастуємо чаєм, щоб зігріти. Платити не потрібно, просто скажіть, що ви хочете чай підтримки, і ми все зробимо. Моя команда подбає про вас і зробить настрій трохи кращим", — написав Клопотенко.

У столиці мова йде про ресторан "Сто років тому вперед", що розташований за адресою Володимирська, 4.

У Львові – це бістро "Інші", що знаходиться за адресою Соборна, 2а.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Клопотенко назвав продукти, що зможуть замінити сіль у їжі. Через війну в Україні — дефіцит солі, з прилавків магазинів люди розкупили останні залишки. А ціни в українських супермаркетах на цю продукцію різко зросли. Відомий український ресторатор та кухар Евген Клопотенко розповів, чим можна замінити сіль. На думку Евген Клопотенка, до їжі треба додавати менше солі, то вона буде корисніша та ваші рецептори вже на другий день звикнуть до іншого смаку їжу. Окрім цього, є багато продуктів, які можуть компенсувати сіль у їжі. Якщо є розсіл з минулорічних огірків/помідорів, то додайте трохи у борщ, і це зробить його солоним, радить Клопотенко.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини