Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кидають всі сили: в Генштабі назвали ключову ціль ворога після захоплення Сєвєродонецька
commentss НОВИНИ Всі новини

Кидають всі сили: в Генштабі назвали ключову ціль ворога після захоплення Сєвєродонецька

Росія не припиняє масовано наступати на Донецькому напрямку

26 червня 2022, 08:35
Поділіться публікацією:

Після встановлення контролю над Сєвєродонецьком російські окупанти кинули всі основні на захоплення останнього ключового міста Луганської області – Лисичанська. Росіяни на Донецькому напрямку сконцентрували всі сили на тому, щоб оточити українські сили в районі Лисичанська. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляє Генштаб ЗСУ на своїй сторінці в Facebook.

Кидають всі сили: в Генштабі назвали ключову ціль ворога після захоплення Сєвєродонецька

Обстріл. Фото: з відкритих джерел

Також на Донецькому напрямку ворог здійснював обстріли неподалік Вовчоярівки, Лоскутівки, Білої Гори, Верхньокам’янки, Виїмки, Верхньокам’янського і Золотарівки. Завдав авіаційного удару парою Су-25 в районі населеного пункту Біла Гора.

На Сіверському напрямку агресор здійснив вогневе ураження артилерією позицій Сил оборони у прикордонних районах Сумської та Чернігівської областей.

На Харківському напрямку противник продовжує ведення оборонних дій. Здійснив артилерійські обстріли в районах населених пунктів Уди, Харків, Базаліївка, Руські Тишки, Старий Салтів, Верхній Салтів, Кутузівка, Рубіжне, Дементіївка, Чепіль, Світличне, Коробочкіне, Іванівка, Шестакове та Печеніги.

На Слов’янському напрямку ворог основні зусилля зосереджував на веденні наступу в напрямках населених пунктів Довгеньке та Мазанівка. Здійснив вогневе ураження із ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню в районах населених пунктів Нова Дмитрівка, Хрестище, Дібрівне, Богородичне, Новопавлівка, Адамівка, Грушуваха, Вірнопілля, Краснопілля, Мазанівка, Веселе та Курулька.

На Краматорському  напрямку активних дій ворог не вів. Здійснював вогневе ураження із ствольної артилерії в районах населених пунктів Маяки, Пискунівка, Сіверськ.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках веде бойові дії та здійснює систематичний вогневий вплив з метою сковування наших військ та недопущення їх перекидання на загрозливі напрямки.

Здійснював обстріли із танків та ствольної артилерії в районах населених пунктів Керамік, Красногорівка, Сєверне, Водяне, Опитне, Уманське, Тоненьке, Карлівка, Новомихайлівка, Мар’їнка, Парасковіївка, Павлівка, Шевченко, Пречистівка, Золота Нива, Комар, Новосілка, Велика Новосілка, Володимірівка, Гуляйпільське, Білогір’я, Новопіль, Червоне, Зелене Поле, Гуляйполе та Малинівка.

На Південнобузькому напрямку противник зосереджує основні зусилля на утриманні зайнятих рубежів та здійснює вогневий вплив на наші підрозділи з метою недопущення перегрупування військ. Наша авіація, на відповідних ділянках, завдавала ударів по скупченнях ворога. Втрати окупантів уточнюються.

Читайте на порталі "Коментарі" — недільний ранок для жителів Києва розпочався з гучних вибухів – рашисти випустили в бік столиці мінімум 14 ракет.

Також видання "Коментарі" повідомляло — що зміниться для світу, України та РФ за підсумками саміту "Великої сімки": які очікування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини