Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кандидат у віце-президенти США заявив, що Україна не може перемогти: Пентагон одразу відреагував
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат у віце-президенти США заявив, що Україна не може перемогти: Пентагон одразу відреагував

У Пентагоні наголосили, що Адміністрація Байдена активізувала оборонно-промислову базу

19 липня 2024, 09:05
Поділіться публікацією:

Кандидат у віце-президенти США у разі перемоги на виборах Дональда Трампа – Джей Ді Венс заявив, що Вашингтон не здатний сьогодні зробити стільки зброї, скільки вистачило б для перемоги України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву прокоментувала прес-секретар Пентагону Сабріна Сінгх, пише "Голос Америки".

Кандидат у віце-президенти США заявив, що Україна не може перемогти: Пентагон одразу відреагував

Джей Ді Венс. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що представник американського оборонного відомства наголосила, що США активізували свою оборонно-промислову базу. Думка про те, що Україна не може перемогти у війні, Сінгх відкинула.

Прес-секретар Пентагону зазначила, що не коментуватиме політичні промови чи передвиборчу кампанію, але додала, що може говорити про роботу та зобов'язання від американського Міністерства оборони.

Сабріна Сінгх наголосила, важливо пам'ятати, що за Адміністрації Джо Байдена США вдалося активізувати оборонно-промислову базу. Це, своєю чергою, призвело до створення робочих місць.

"Робочі місця створюються прямо тут, удома, коли йдеться про виробництво 155-міліметрових снарядів та інших засобів, які не лише зміцнюють нашу оборонно-промислову базу, а й допомагають українцям. Я також відкинула б думку, що Україна не може перемогти в цій війні. Ми бачили, як українці були надзвичайно успішними на полі бою. Вони продовжують окопуватись і відтісняти росіян. Це ніколи б не закінчилося за день. Це займе час, це займало час, і це й надалі займатиме час. І підтримка, яку Україна отримала з усього світу, гадаю, є справжнім свідченням також і відданості Сполучених Штатів", – зазначила речник.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сенатор від штату Огайо Джей Ді Венс , який пройшов шлях від критика Дональда Трампа до одного з його найбільших прихильників, офіційно прийняв номінацію від Республіканської партії на посаду віце-президента на Національному з'їзді Республіканської партії у середу ввечері Мілуокі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини