Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ізраїль пояснив, чому не може постачати зброю Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль пояснив, чому не може постачати зброю Україні

Ізраїль кілька років тому уклав угоду з Росією, яка не дозволяє використовувати ізраїльську зброю проти військової техніки РФ.

16 березня 2023, 18:07
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху під час пресконференції у Берліні назвав основні причини, чому його країна не може допомагати військово Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Кореспондент".

Ізраїль пояснив, чому не може постачати зброю Україні

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху. Фото з відкритих джерел

Лідер Ізраїлю Біньямін Нетаньяху відвідав Німеччину, де в столиці країни зустрівся з канцлером Олафом Шольцом. Під час спільної пресконференції за підсумками зустрічі прем'єр-міністр розповів, що Ізраїль намагається чинити опір Ірану, який прагнув відкрити третю лінію фронту з Сирії. Тому Ізраїль уклав угоду з Російською Федерацією. За словами Нетаньяху основа угоди це те, що "що ми не збиватимемо літаки один одного", які літають поблизу кордону Ізраїлю з боку Сирії. Таким чином, ізраїльська зброя не може застосовуватись проти російської армії.

"Мушу сказати досить прямо і відверто, що в нас в Ізраїлі складне становище", — сказав Нетаньяху та додав, що жодна європейська країна не перебуває в такій складній військовій ситуації, як Ізраїль.

Попри це, прем'єр-міністр розповів, що Ізраїль готовий допомогти Україні реалізувати комплекс оповіщення ранніх повітряних ударів. Таким чином сучасні ізраїльські технології та напрацювання зможуть допомогти українцям не ховатись постійно у бомбосховища.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Ізраїля заговорив про можливу громадянську війну в країні, через загострення політичної ситуації та постійні протести в країні.

Також "Коментарі" писали, що нове відео від американських спецслужб підтверджує, що росіяни спеціально збили безпілотник MQ-9 Reaper у Чорному морі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

tttttuu

16 березня 2023, 19:24

СEKС Знакомства в твоем городе: огромная база людей которых интересует только сeкс, бесплатная и анонимная регистрация без привязки телефона, проверенные фото и видео. Просто попробуй ----- https://min.lc/keks


Новини