Головна Новини Суспільство Війна з Росією Італійський посол пояснив, як Путін бачить Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Італійський посол пояснив, як Путін бачить Україну

Посол Італії в Україні П'єр Франческо Дзадзо вважає, що Володимир Путін завдяки ідеології "русского мира" бачить Україну виключно частиною Росії.

2 квітня 2024, 13:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Посол Італії в Україні П'єр Франческо Дзадзо розповів, що для російського диктатора Володимира Путіна України не існує. Для нього Україна має бути частиною Росії. Також Путін заперечує національну ідентичність українців.

Італійський посол пояснив, як Путін бачить Україну

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Італійський посол П'єр Дзадзо в інтерв'ю для "Інтерфакс-Україна" розповів, що працював у Росії та переконався на особистому досвіді у позиції Володимира Путіна щодо України.

"Я абсолютно впевнений, це моє спостереження, тому що я також працював у Росії раніше: для Путіна України не існує... Для нього Україна — це частина Росії. Він категорично заперечує українську національну ідентичність", — сказав дипломат

Посол Італії в Україні пояснює, що спираючись на ідеологію "русского мира" Путін та його режим вважає українців та росіян однією нацією.

Попри це П'єр Дзадзо вказує, що Путін помилився, і погляди російського диктатора щодо України виявились хибними.

"Його найбільшою помилкою було вважати, що російськомовні люди в Україні також є русофілами. На сьогодні українці мають сильну національну ідентичність, особливо серед молоді. Я бачу, як вона змінилася з 2014 року. Причому, не має значення, якою мовою вони розмовляють", — сказав Дзадзо.

П'єр Дзадзо додав, що саме Путін може зупинити війну, якщо виведе російські війська з України. Проте, російський диктатор сподівається, що люди втомлять від війни та підуть на тимчасове перемир'я.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський політолог припустив вбивство Путіна. За його словами, оточення Путіна не вірить йому та розуміє, що без диктатора жити стане краще.

Також "Коментарі" писали про заяву Путіна у якій він назвав умови для атаки Росії по союзниках України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

я

2 квітня 2024, 13:14

путин- ведет себя как полный неадекват . Не путать РусьКий и россеян!


Новини