Головна Новини Суспільство Війна з Росією ISW: Путін підтвердив мету війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

ISW: Путін підтвердив мету війни в Україні

Путін підтвердив незмінну мету – хоче знищити українську державу

28 жовтня 2022, 07:32 comments4444
Поділіться публікацією:

За таких обставин, коли російський президент Путін продовжує говорити про те, що не визнає суверенітет України і не вважає самостійною таку державу Україна, про жодні мирні переговори України та Росії і мови не може бути. Фактично Путін вкотре у новій своїй заяві підтвердив готовність продовжувати війну. Як повідомляє видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни.

ISW: Путін підтвердив мету війни в Україні

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Аналітики вважають, що Путін заявив, що "єдиною реальною гарантією українського суверенітету" може бути лише Росія, яка "створила" Україну. Його заяви відкидають юридичний факт, що Російська Федерація визнала суверенітет України і що український народ існує як окрема нація.

Увічнення Путіним наративу про те, що Україна та Росія є єдиним народом, розділеним на різні держави довільними історичними обставинами, свідчить про його незмінну мету знищити українську державу та стерти поняття українського народу.

Також аналітики інституту зазначили, що в ойську РФ продовжують проводити оборонні приготування вздовж східного берега Дніпра в Херсонській області. Російські джерела стверджують, що українські війська провели обмежені наземні атаки у Херсонській області. Окупанти продовжують наступальні дії на Донеччині. Російські військові розіслали мобілізаційні повістки іноземним громадянам, які працюють у Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента пояснили, чому тепер грає не на боці Кремля.

Також видання "Коментарі" повідомляло – нові заяви Путіна про Україну: як їх розуміти – чи варто на них реагувати Києву та Заходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини