Історичний "союзник" Росії готує напад на неї. Коли вдарять по РФ

Історичний союзник Росії, який допоміг їй з Наполеоном та Гітлером тепер вдарить по Москві та інших територіях РФ.

Володимир Путін планував використати історичного союзника Росії проти війни в Україні та для шантажу Європи. Проте, цього року мороз прийшов на територію Росії, тоді як в на європейському континенті спостерігається аномальне тепло. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на службу прогнозів Meteologix.

В історії Росії, мороз кілька разів рятував країну від поразок. На початку 19 століття Наполеон захопив частину імперії, проте одним з головних чинників відходу виявився мороз, до якого французька армія не була готова. Подібна ситуація сталась і під час Другої світової війни, коли Гітлер рухався в бік Москви.

Цього разу Путін хотів використати свого історичного союзника знову. Росія використовує масові ракетні удари по критичній енергетичній інфраструктурі, аби змусити населення України замерзнути і почати протестувати проти влади, проте українців це тільки об’єднало у спільній ненависті до Путіна.

Також Росія планувала шантажувати Європу перекриттям газу, аби європейські лідери йшли на поступки, зняли санкції чи припинили постачати зброю Україні. Один з російських пропагандиських каналів навіть зняв ролик про те, як замерзає Європа.

План Путіна не тільки не спрацював, а його союзник сам завдасть удару по Росії. В Європі спостерігають аномально теплі температури для січня, а на Росію насуваються одні з найбільших морозів. Температура опуститься майже до 40 градусів нижче нуля, що в цьому столітті не спостерігалось на території Москви. За даними Meteologix найбільші холоди вдарять по Росії у період з 6 по 9 січня. Україну холодний циклон майже не задіне, температура буде триматись середніх зимових показників і не перевищить -14 гарусів за Цельсієм.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що французький економіст назвав країну, яка отримує вигоду від війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про американського генерала, який назвав причину, чому Україна переможе.