Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Іскандер" влучив у храм: подробиці російського удара по Запоріжжю
commentss НОВИНИ Всі новини

"Іскандер" влучив у храм: подробиці російського удара по Запоріжжю

Внаслідок російського ракетного удару по Запоріжжю загинуло двоє осіб, семеро поранено

9 серпня 2023, 22:49
Поділіться публікацією:

Сьогодні ввечері Росія нанесла ракетний удар по Запоріжжю — "Іскандер" влучив у храм Петра і Павла Православної церкви України на околиці міста. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

"Іскандер" влучив у храм: подробиці російського удара по Запоріжжю

Наслідок влучання російської ракети в храм

Внаслідок удару загинуло двоє.

"Першочергово інформація була про трьох загиблих, — написав в своєму телеграм каналі міністр МВС Ігор Клименко. — На щастя, одну особу вдалося реанімувати. Лікарям допомагали на місці парамедики поліції. Рятувальники оперативно загасили пожежу в господарчій будівлі. Поліція провела поквартирний обхід житлових будинків. Загиблих чи травмованих не виявили. Постраждали люди, які в час прильоту перебували на вулиці". 

В навколишніх будинках вибито шибки, постраждали розташовані поряд торгові заклади.

Тим часом, підполковник з Британії розповів про головну перевагу та назвав вразливості української армії. Українці на фронті дуже вмотивовані, але вони потребують підтримки, каже Грант.

У Росії вибухнув стратегічний завод. Він виробляв оптичні прилади для радянської, а потім і російської армії. За офіційною версією російської влади, на орендованій у підприємства частині території вибухнув склад піротехнічних виробів. Але деякі російські автори, ставлять під сумнів цю версію, оскільки МНС РФ буквально відразу після вибуху, не чекаючи на результати розслідування, відкинула версію удару БПЛА. 

А український співак показав свій бліндаж на фронті. Віталій Козловський вже повністю влився в службу ЗСУ. Ще на початку літа український  виконавець  Віталій Козловський  мав на руках  повістку з військкомату.  Юнак проходив, як і всі, медичну комісію,  займався військовою  підготовкою, складав присягу і  потім був направлений на місце служби.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини