Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Їх було не двоє, а група": сержант підрозділу розповів нові подробиці розстрілу українських військових
commentss НОВИНИ Всі новини

"Їх було не двоє, а група": сержант підрозділу розповів нові подробиці розстрілу українських військових

Українські бійці під Авдіївкою вели бій до останнього набою, а потім мужньо вирішили здатись у полон

3 грудня 2023, 18:50 comments1863
Поділіться публікацією:

У Мережі з'явилося жорстоке відео з-під Авдіївки на Донеччині, де російські окупанти розстріляли беззбройних українських військових, які здалися в полон. Про звіряче вбивство росіянами своїх бійців розповів сержант підрозділу Олександр Колим.

"Їх було не двоє, а група": сержант підрозділу розповів нові подробиці розстрілу українських військових

Розстріл українських військових під Авдіївкою (фото з відкритих джерел)

"Вони загинули героїчно! Вели бій до останнього набою! Їх було не двоє, а група. Сьогодні дуже важкий день для мого підрозділу! Помстимось за кожного Воїна! Вічна та світла пам’ять Захисникам України!",- прокоментував сержант підрозділу Олександр Колим

Колим також він додав, що "більше полонених не буде, адже окупанти розстріляли двох хлопців з мого підрозділу".

Стало відомо, що  під Авдіївкою росіяни розстріляли беззбройних українських військових, які здалися в полон. Повідомляється, що окупанти зайшли на позиції 45-го ОСБ. Бійці ЗСУ були змушені здаватися, адже у них бракувало БК.

Загибель військових, які хотіли здатись у полон окупантам, підтвердили у ЗСУ.  Росія вкотре порушила закони та звичаї війни, норми міжнародного права та жорстоко розстріляла українських полонених.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росіяни розстріляли групу українських військовополонених.  Український активіст та волонтер Сергій Стерненок заявив, що російські військові розстріляли українських військовополонених на Токмацькому напрямку. Стерненко пише повідомив про новий воєнний злочин російських військових в Україні, які розстріляли полонених.

Також "Коментарі" писали про те, що росіяни розстріляли з автомата кримського волонтера, який їм допомагав. На території Херсонщини   загарбники РФ застрелили з автомата місцевого волонтера Анатолія Решетова, що співпрацював з ними. Тіло 51-річного мешканця з Криму  знайшли  на території  селища Брилівка.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини