Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ігнат відреагував на російський удар по українському аеродрому Миргород
commentss НОВИНИ Всі новини

Ігнат відреагував на російський удар по українському аеродрому Миргород

Юрій Ігнат прокоментував російську атаку по аеродрому Миргород та відреагував на суспільну критику щодо інциденту.

2 липня 2024, 09:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат відреагував на критичні коментарі українських військових, блогерів та медіаресурсів через удар Росії по аеродрому Миргород. За його словами, у війні без втрат техніки неможливо обійтись та закликав ставитись з повагою до військових.

Ігнат відреагував на російський удар по українському аеродрому Миргород

Полковник Юрій Ігнат. Фото з відкритих джерел

Юрій Ігнат у Facebook відповів на ситуацію з російським ударом по Миргород, де ймовірно були знищена українська військова техніка, зокрема і літаки. Полковник підтвердив, що удар відбувся, однак не з такими втратами, як про це повідомляють російські ЗМІ. 

"Це війна, і на жаль не без втрат техніки. Це я стосовно ворожого удару по аеродрому Миргород. За порєбріком шалено тішаться, приписують у свої здобутки купу бортів Су-27. Нехай! Так завжди. Не все так страшно, як ви, українці, пишете на емоціях. Удар був. Є певні втрати, але зовсім не такі, як приписує собі ворог, зрештою вони завжди так роблять з початку вторгнення", — зауважив Ігнат.

Ігнат наголосив, що українські аеродроми щодня знаходяться під атаками та ворожим спостереженням дронів. Проте, військові намагаються захистити техніку та завдають удари у відповідь.

"Повітряні Сили роблять усе, щоб протидіяти ворогу, ввести його в оману, в тому числі за допомогою макетів та інших засобів. Тож прошу провідні медіа, блогерів, телеграм-канали вгамувати емоції і з повагою ставитись до наших захисників! У нас і так вистачає політиків, депутатів та "лідерів думок", які краще за м@цк@лів ганьблять українське військо перед суспільством, партнерами, це абсолютно безвідповідально", — підсумував Ігнат.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія зазнала в червні на війні в Україні більших втрат ніж за 10 років війни в Афганістані.

Також "Коментарі" писали про реакцію Кремля на удар України по Севастополю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини