Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ігнат розповів в який день Росія може почати масові ракетні атаки по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ігнат розповів в який день Росія може почати масові ракетні атаки по Україні

Речник ПС Юрій Ігнат повідомив, чи змінила Росія свою тактику ракетних атак по Україні та коли очікувати нових масових запусків ракет.

4 грудня 2023, 17:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник командування Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат заявив, що росіяни не змінили свою тактику й надалі будуть проводити масові ракетні атаки по території України. За його словами це може статись у будь-який день.

Ігнат розповів в який день Росія може почати масові ракетні атаки по Україні

Юрій Ігнат про масові ракетні атаки по Україні. Фото з відкритих джерел

Юрій Ігнат під час інтерв'ю для видання "РБК-Україна" заперечив думку, що росіяни можуть відмовитись від масових ракетних атак по Україні. Ігнат стверджує, що Путін буде діяти згідно зі своїм стратегічним задумом – знищити Україну. Тому росіяни можуть завдати удару в будь-який день.

"Нічого в їхній політиці не змінилося. Якщо вони ще не розпочали такі удари – вони можуть це зробити в будь-який інший день", — заявив Юрій Ігнат, однак додав, що в Росії "немає стільки засобів, як було минулого року".

Згідно з підрахунками Ігната та української розвідки росіяни мають сьогодні близько 870 ракет різних типів, зокрема "Кинжалів", "Калібрів", "Іскандерів" та різних модифікацій ракет X. Ці показники менші, адже минулого року Росія мала близько 1600 крилатих ракет.

Речник Повітряних сил також навів статистику випущених Росією дронів – понад 1000, з яких українські сили знищили 750. Однак з дронами за словами Ігната ситуація інша, адже Росія почала більше їх виробляти та отримувати від Ірану.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міністерство оборони України подякувало Польщі за важливу зброю. Україна вже отримала 18 польських гаубиць та замовила ще 56 установок, які мають виготовити під замовлення.

Також "Коментарі" писали про Зеленського, який розкритикував суперечки в соціальних мережах щодо війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини