Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ідіоти": Арестович назвав ще одну стратегічну помилку Росії у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ідіоти": Арестович назвав ще одну стратегічну помилку Росії у війні

Окупанти вже тиждень перекидають свої сили на західний берег Дніпра, намагаючись утримати окупований Херсон

28 липня 2022, 22:30 comments1203
Поділіться публікацією:

Окупанти РФ допустились ще однієї стратегічної помилки під час війни на українській території. Загарбники вже сім днів  підряд переправляють  підкріплення до західного берега  річки Дніпро, бо хочуть утримувати під своїм контролем український Херсон. Труднощі в окупантів виникли з тої причини, що підкріплення перекидають через півтора мости, які постійно обстрілюють сили ЗСУ.

"Ідіоти": Арестович назвав ще одну стратегічну помилку Росії у війні

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

Про це представник ОП Олексій Арестович сповістив в соціальних  мережах  та детально повідав, спілкуючись з представницею  російських ЗМІ  Юлією Латиніною.

"Вони зробили стратегічну помилку в цій війні нарешті. Ну, першою стратегічною був узагалі початок цієї війни. А другу вони зробили нещодавно, коли вони ухвалили це стратегічне рішення (перекидання військ на західний берег Дніпра – ред.).",- висловив свою думку радник голови ОП.

Він продовжив, що коли  противник стає в оборону і намагається змусити нашу сторону до переговорів,  треба  поступати по іншому. І  тут не тільки український  Херсон на заваді.  Помилки допускають вже під час загальної  реконфігурації військ, які  росіяни здійснюють  на наших  територіях. Головне, стратегічний задум. Вони ж поступають, як ідіоти.  

При цьому, загарбники вже сім днів підряд переправляють свої сили через Дніпро, бо таки хочуть втримати Херсон – одне велике місто, яке вони захопили під час цієї війни.

"Проблема для них у тому, що це здійснюється через півтора мости, що перебувають під вогневим контролем ЗСУ. Як в один бік, так і в інший.   Втрата Херсона для російської армії – зрада неконтрольованого масштабу. Оскільки свіжих сил їм нема звідки взяти, вони ці сили та засоби знімають з інших напрямків. Там ми їх і поховаємо", – сказав Арестович.

Посадовець вважає, що це, як в енциклопедії  ідіотизму. Як знавець військової  історії,  він не може  згадати, коли так поступала  інша військова сила, як це роблять в цій війні росіяни.

Загарбники вже  переконаються  найближчим часом, що  така їх тактика і стратегія,  такі командири та, маючи саме таке озброєння та військову техніку,  їм  не потрібно було виступати  зі свого Вороніжа . І намагатися тут вирішити стратегічну  задачу, щоб  захопити найбільшу  європейську країну,- висловив свою думку представник Офісу президента.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Арестович розповів, що можуть дрони-камікадзе, які подарує Велика Британія.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини