Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ідею Макрона щодо введення військ в Україну називають «дурнею». В чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Ідею Макрона щодо введення військ в Україну називають «дурнею». В чому причина

Війська НАТО в Україні можуть бути залучені для охорони не дуже небезпечних ділянок фронту, заявив в ефірі телемарафону військовий експерт Петро Черник. При цьому Олег Жданов вважає, що війська НАТО зайдуть в Україні у разі повторення Бучі

11 березня 2024, 13:20
Поділіться публікацією:

Як вважає Петро Черник, НАТО намагатиметься до останнього не втручатися у війну, яка йде між Україною та Росією. За його словами, поки ракети не прилетять у Бундесвер, і поки не буде доведено, що це ракети РФ, Альянс не воюватиме проти Москви.

Ідею Макрона щодо введення військ в Україну називають «дурнею». В чому причина

Війська НАТО

Разом з тим, військовий експерт не виключає, що військові НАТО таки можуть з’явитися в Україні, наприклад, для охорони якоїсь не надто небезпечної ділянки кордону. За його словами, мова може йти про охорону кордону із Білоруссю і розміщення військ десь у Луцьку.

При цьому військовий експерт Олег Жданов вважає заяви президента Франції Еммануеля Макрона про те, що в Україні можуть з’явитися війська НАТО "повною дурнею".

Як відзначив Жданов у коментарі "Главреду", незрозумілим буде мандат такої місії. Тобто, підкреслює експерт, якщо мова буде йти про миротворчу місію, то на неї має погодитися Росія, а вона, зрозуміло, на таке не піде.

При цьому експерт не виключає, що військові НАТО можуть зайти в Україну у разі обвалення фронту, а також геноцидних дій російських військових по відношенню до українського народу.

"Якщо станеться катастрофа, внаслідок якої трапиться обвалення фронту, а російські війська вклиняться вглиб нашої території та почнуть вирізати, вбивати, ґвалтувати та грабувати людей, як вони це робили в Бучі, Ворзелі та Ізюмі, тоді Захід може ввести війська", -
вважає Жданов.

За його словами, насправді Путіну могло би бути вигідним застосування військ НАТО в Україні. Як вважає експерт, тоді б він спробував взяти іноземців у полон і почати переговори уже не з Україною, а зі світовими лідерами.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, за яких двох сценаріїв війська НАТО можуть бути введені в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини