Головна Новини Суспільство Війна з Росією Хоче боротися проти Кремля: колишній офіцер ГРУ РФ перейшов на бік України(ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хоче боротися проти Кремля: колишній офіцер ГРУ РФ перейшов на бік України(ВІДЕО)

Він хоче воювати проти путінського режиму в РФ заради свободи народів.

9 квітня 2023, 14:40
Поділіться публікацією:








Ексспівробітник  російського ГРУ  Владислав Аммосов став  на  сторону України. Росіянин   готовий  воювати проти кремлівського режиму. 

Хоче боротися проти Кремля: колишній офіцер ГРУ РФ перейшов на бік України(ВІДЕО)

Владислав Аммосов (фото з відкритих джерел)

Аммосов  родом з міста Якутськ, більше  15 років  проходив військову службу  в рядах російської армії та її спецслужб.  

Як стверджує колишній офіцер РФ,  він був учасником  Другої  чеченської війни, бо тоді мав довіру до російської  пропаганди.  Там до військового прийшло розуміння, що чеченський народ  виборює  собі  свободу.

За словами ексспівробітника  ГРУ, там  катастрофічна ситуація з офіцерським складом,  служить  чимало алкоголіків, є й  зрадники, торговці зброєю,  ті, хто наказує  солдатам йти  на смерть.

"Колишніх  там  не буває. Я готовий хоч зараз в диверсійно-розвідувальній групі йти на територію Росії і там знищувати ворогів. Вороги моєї Батьківщини — це ті, хто зараз підтримують, цю путінську владу", – сказав  росіянин представнику  "Радіо Свобода".

 До України  Аммосов потрапив вже після військового вторгнення за допомогою цивільної Ради в Польщі, що набирає  добровольців, які служитимуть в нацпідрозділах  що входять до ЗСУ. Ексофіцер  ГРУ не  є таким одним,  гуртом з ним з Росії  поїхали й інші  росіяни.

З їх числа вже створюють "Сибірський батальйон", який ставить за мету – здобути зі зброєю право  для народів РФ на свободу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що F-16 перехопили два російські винищувачі: що спричинило. Румунські F-16, які прийняли чергування для захисту повітряного простору країн Балтії силами НАТО, підіймалися для перехоплення двох російських винищувачів Су-27.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини