Головна Новини Суспільство Війна з Росією Харків'яни просять надати додаткове ППО для міста та області: петиція
commentss НОВИНИ Всі новини

Харків'яни просять надати додаткове ППО для міста та області: петиція

В Харкові та області тривають обстріли та авіаудари

30 червня 2022, 11:40
Поділіться публікацією:

Українці зареєстрували петицію на сайті президента №22/146818-еп "Надати Харкову, та Харківській області системи ПРО (протиракетної оборони)". Петиція опублікована 29 червня Вадимом Баженовим.

Харків'яни просять надати додаткове ППО для міста та області: петиція

Розбір завалів в Золочеві, фото ДСНС

Автор наголосив, що Харкову та Харківській області вкрай необхідні системи протиракетної оборони.

"Існуючи системи ПВО (протиповітряної оборони) не можуть захистити місто та область від ракет (не встигають), які випускаються з території рф, переважно з міста Білгорода. Обстріли відбуваються кожного дня, починаючи з 24 лютого 2022 року — на даний час це вже більше 4 місяців", — йдеться в тексті.

Місто Харків розташоване за 30 км від кордону з росією й перебуває в зоні досяжності ворожої зброї. На думку автора петиції, дуже потрібна  система протиракетної оборони "для подальшого існування міста та його мешканців".

За інформацією Харківської ОВА, протягом минулої доби окупанти обстрілювали інфраструктуру Індустріального, Основ‘янського і Немишлянського районів Харкова. Вночі на 30 червня росія здійснила ракетні удари в Індустріальному та Основ‘янському районах. Попередньо — без постраждалих. В Індустріальному районі міста та Богодухівському районі області сталися пожежі на виробничо-складських приміщеннях в результаті обстрілів.

Окупанти гатили з РСЗВ по Малинівці, там поранено п'ять людей, серед них 11-річна дівчинка, її стан тяжкості травмування — середній. Є потерпілий в Ізюмському районі, один 55-річний чоловік загинув від поранення. Снаряди поцілили в приватні садиби. В Золочеві внаслідок обстрілів пошкоджено шість житлових будинків та залізнична станція Одноробівка.

Росіяни обстрілюють позиції військових та населені пункти з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії. В районі Дементіївки відбито атаку ворога.

Як писав портал "Коментарі", окупанти обстріляли сільськогосподарські склади в Дніпропетровській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 червня 2022, 12:57

ППО потрібно для захисту владних кабінетів у Києві. Тому терпіть: "ППО нема, але ви тримайтесь". Якби корумпована Гетманцевщіна з маленькім на чолі, хотіли діяти по справжньому, шукали б обхідні шляхи/маневри, а ні лоб в лоб - на Русі така забава існувала: "Стінка на стінку". Наприклад: рейди в тил ворога. Зараз ми всі інструмент для повільного виснаження Імперії концентрованого зла та масовка для тих, кому не вистачає грошей від ЄС та США.


Новини