Головна Новини Суспільство Війна з Росією Хаотичні заяви прес-секретаря ОК «Південь» про прапор на Зміїному могли спровокувати підвищену ракетну загрозу
commentss НОВИНИ Всі новини

Хаотичні заяви прес-секретаря ОК «Південь» про прапор на Зміїному могли спровокувати підвищену ракетну загрозу

На сьогоднішній ранок значно зросла загроза ракетних ударів по острову Зміїний

5 липня 2022, 11:30
Поділіться публікацією:

Учора, 4 липня, прес-секретар Оперативного Командування "Південь" Наталія Гуменюк зробила дві протилежні заяви про прапор на острові Зміїний, чим могла спровокувати активізацію ворожої авіації.

Хаотичні заяви прес-секретаря ОК «Південь» про прапор на Зміїному могли спровокувати підвищену ракетну загрозу

Острів Зміїний. Фото: з відкритих джерел

Так, за даними представника Одеської військової адміністрації Сергія Братчука , Росія тримає в Чорному морі п'ять кораблів у повній бойовій готовності, до запуску готово понад 30 ракет "Калібр".

Також, за даними ОК "Південь" станом на сьогоднішній день, успішне завершення операції ЗСУ на острові Зміїний активізувало ворожу авіацію, і зараз значно зросла загроза ракетних ударів.

Передували цій заяві прес-секретаря Оперативного Командування "Південь" Наталії Гуменюк, яка вчора вранці оголосила, що операцію зі звільнення Зміїного успішно завершено встановлення на острові державного прапора України. А вже після обіду (попри те, що відповідне фото з прапором на флагштоку опублікувала Держприкордонслужба). Гуменюк почала спростовувати свої ж слова і заявила, що прапор нібито на острів тільки доставлений і підняти його ще доведеться. Така невизначеність Гуменюк стала приводом для російської пропаганди звинувачувати Україну у "розповсюдженні фейків". Крім цього, спікер знецінила найскладнішу і дуже ризиковану висадку українських спецназівців на острів, що справді мала місце. І прапор України справді було встановлено учора на флагштоку на острові.

Хаотичні заяви прес-секретаря ОК «Південь» про прапор на Зміїному могли спровокувати підвищену ракетну загрозу - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини