Головна Новини Суспільство Війна з Росією Хакери зламали російське ТБ і запустили відео з Зеленським про мобілізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Хакери зламали російське ТБ і запустили відео з Зеленським про мобілізацію

Українська IT-армія зламала телебачення Росії

24 вересня 2022, 20:12 comments2092
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українським хакерам вдалось обійти захист російських телеканалів та показати відеозвернення президента України Володимира Зеленського про критику мобілізації в Російській Федерації. Про це повідомляє інформаційне видання УНІАН на своїй сторінці в Telegram.

Хакери зламали російське ТБ і запустили відео з Зеленським про мобілізацію

Хакери зламали російське ТБ і запустили відео з Зеленським. Фото з відкритих джерел

Українській IT-армії вдалось зламати російське телебачення в тимчасово окупованому Криму. У зверненні український президент говорить до росіян російською мовою та повідомляє, що знає ситуацію з мобілізацією в Росії. Адже в Москві, Санкт-Петербургу та кількох інших містах РФ відбувались протести, хоч і не масові.

Далі у ролику можна побачити нарізку протестів росіян та закадровий голос Путіна.

У кінці Володимир Зеленський звертається до українців, які знаходяться в окупації. Президент просить уникати мобілізацію усіма можливими заходами та допомагати ЗСУ.

Зеленський також говорить, якщо українські громадяни все ж потрапити в армію РФ, то хай саботують рішення російських військових. Президент каже, щоб українці видавали всю інформацію для ЗСУ, яку зможуть роздобути про військову техніку, сили, місцеперебування центрів прийняття рішень і тому подібне.

Повне відеозвернення президента України Володимира Зеленського про мобілізацію в Російській Федерації можна переглянути нижче: 


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські хакери спільно з Anonymous зламали російську службу таксі в Москві. Вони відправили десятки замовлень водіям. Така активність таксистів створила сильні корки у столиці Росії.

Також "Коментарі" писали, що хакери почали використовувати знімки космосу з телескопа Джеймса Вебба для інфікування вірусами комп'ютерів користувачів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/uniannet/73422
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 вересня 2022, 20:16

Найкращій вихід для росіян - виходити зі складу РФ та ставати самостійними і претендувати на заморожені по світу активи та фонди. Центральна влада зараз слабка, як ніколи. Територія Росії величезна та складна. Багато річок, зруйнувати мости на кордонах республік і їх ніхто не дістане. Інакше, найгірший варіант - боротьба, бо реально є за що. Росіян загнали в такі сідниці, що їм не позаздриш: приниження, рабство, розкрадання, шахрайство, брехня, пропаганда, ..., - живі будуть заздрити мертвим. Достатньо подивитись, що робили безжальними руками українців в себе, в Україні: колективізація, голодомор, ГУЛАГ, як українська армія придушувала прагнення до свободи в окупованій Європі (Прага-68, Будапешт-56, Варшава-80), Афганістан - китайська Культурна революція Мао, буде раєм.


Новини