Головна Новини Суспільство Війна з Росією ГУР знищив російську "Осу" вартістю 10 мільйонів доларів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ГУР знищив російську "Осу" вартістю 10 мільйонів доларів (ВІДЕО)

Військовослужбовці спецпідрозділу «Крила» виявили та ліквідували російський зенітно-ракетний комплекс

сьогодні, 18:17
Поділіться публікацією:

Спецпризначенці Головного управління розвідки Міністерства оборони України, відомі як "Крила", здійснили успішну операцію, в результаті якої було знищено російський зенітно-ракетний комплекс "Оса". Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.                                                                                    

ГУР знищив російську "Осу" вартістю 10 мільйонів доларів (ВІДЕО)

Операції ГУР. Фото: скріншот

Вартість ворожого автоматизованого ЗРК ― 10 мільйонів доларів. Вартість fpv-дрона, яким розвідники спалили "Осу" ― кілька сотень доларів. Уроки цікавої математики продовжуватимуться! Слава Україні!, – йдеться в повідомленні.


Операції ГУР

1 жовтня 2024 року, у День захисників та захисниць України,  поблизу заводу автотракторних запчастин у тимчасово окупованому Мелітополі вибухнув автомобіль ВАЗ 2110. Повідомляється, що у салоні перебували троє військовослужбовців російської окупаційної армії. Операцію зі знищення загарбників, причетних до жорстокого терору місцевого населення, під координацією ГУР здійснили українські підпільники, влаштувавши ворогу мінну пастку.

Крім того, 1 жовтня 2024 року, за дорученням Президента України, Головне управління розвідки Міністерства оборони та Міністерство закордонних справ України успішно здійснили чергову операцію з евакуації громадян, які перебували в Лівані. В результаті операції було евакуйовано 179 осіб, зокрема 134 громадянина України.

Також “Коментарі” писали, що в результаті надзвичайно складної та успішної операції підрозділи ГУР повністю звільнили територію Вовчанського агрегатного заводу та знищили окупантів в усіх будівлях підприємства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини