Головна Новини Суспільство Війна з Росією ГУР уразило стратегічний бомбардувальник і три вертольоти РФ – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

ГУР уразило стратегічний бомбардувальник і три вертольоти РФ – ЗМІ

Українська розвідка завила про атаку на російський бомбардувальник і три вертольоти

27 липня 2024, 19:23
Поділіться публікацією:

Дрони української розвідки у суботу, 27 липня, уразили ворожий дальній стратегічний бомбардувальник-ракетоносій ТУ-22М3 на аеродромі "Оленья" в РФ, пише видання "УП".

ГУР уразило стратегічний бомбардувальник і три вертольоти РФ – ЗМІ

Дрони ГУР вразили бомбардувальник ТУ-22М. Фото з відкритих джерел

"Внаслідок операції ГУР МО поблизу Оленегорська на військовому аеродромі "Оленья" в місці базування стратегічної авіації російських окупантів уражено дальній надзвуковий бомбардувальник -ракетоносій ТУ-22М3", — повідомив співрозмовник ГУР МОУ.

Зазначається, що відстань від кордону України до місця спецоперації складає 1800 кілометрів.

Також стало відомо про ураження ГУР трьох військових вертольотів на території Росії. 

За даними української розвідки, 21 липня в Томіліно під Москвою було уражено два російських вертольоти Мі-28 і Ка-226, які перебували на території вертолітного заводу. А 24 липня на аеродромі "Кряж" у Самарі згорів вертоліт Мі-8.

ГУР опублікував карту з геолокацією ймовірного ураження вертольота. У Росії відповідну інформацію наразі ніяк не прокоментували.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський пропагандист Роман Сапоньков вважає, що російські ППОшники збивають свої вертольоти, тому що у них низька зарплата.

На відповідну версію причин знищення росіянами своєї авіації звернув увагу український журналіст Денис Казанський. Не менш неочікуваною виявилася пропозиція російського пропагандиста, як боротися з подібними випадками. Він запропонував підняти зарплати російським ППОшникам, щоби вони більше не стріляли по своїх. "Очікування: Росія згуртувалася як у 41-му, щоб у єдиному пориві боротися з нацистським заходом. Реальність: російські ППОшники херачать по своїх, бо їм мало заплатили", — іронічно прокоментував Денис Казанський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини