Голова ГУР Буданов розповів, що засмутить Путіна

Буданов назвав, яка буде реакція президента Росії Путіна після чергових ударів України по Кримському мосту.

Начальник Головного управління розвідки генерал-лейтенант Кирило Буданов назвав українські дії, які засмутять Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Буданова для видання The Drive.

Під час візиту Володимира Зеленського на сесію Генасамблеї ООН до Нью-Йорка, очільник ГУР Кирило Буданов також відвідав Сполучені Штати, де дав інтерв’ю. Під час розмови журналісти запитали у Буданова, чи буде Україна й надалі атакувати Керченський міст в Криму.

"Питання не в тому, будемо ми атакувати, чи не будемо. Ми це робимо регулярно. Це лише питання часу", - заявив Буданов.

Крім того, американські журналісти уточнили, як на такі дії відреагує президент Росії Володимир Путін.

"Він знову засмутиться. Що він може зробити?", - іронічно відповів Буданов.

Очільник ГУР також розповів, що наразі українська армія використовує усе наявне озброєння, яке має. Зокрема це стосується великої кількості безпілотників, частина з яких виготовляється в Україні. Крім того, Україна розвиває та вдосконалює ракети "Нептун". Однак за словами Буданова головна проблема ракет "Нептун" полягає в тому, що Україна не може виготовляти їх багато. Нагадаємо, що саме ракетою "Нептун" українська армія потопила крейсер "Москва" у Чорному морі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Буданов назвав три основні цілі для атак по території Росії, мета яких вивести Кремль та громадян РФ з "зони комфорту".

Також "Коментарі" писали, що очільник ГУР Кирило Буданов розповів, коли востаннє бачили справжнього Путіна.