Головна Новини Суспільство Війна з Росією Голлівудський актор зізнався, що готовий вдарити Путіна під час зустрічі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудський актор зізнався, що готовий вдарити Путіна під час зустрічі: подробиці

Шон Пенн представив документальний фільм про війну в Україні "Суперсила"

15 квітня 2024, 12:50
Поділіться публікацією:
Відомий американський актор та режисер Шон Пенн у Німеччині представив свій новий документальний фільм "Суперсила", які присвятив українському спротиву. В ході інтерв'ю німецькому виданню BILD Пенн відкрито висловив свої думки про поточну військову ситуацію в Україні та своє ставлення до російського диктатора.

Голлівудський актор зізнався, що готовий вдарити Путіна під час зустрічі: подробиці

Зірка Голлівуду Шон Пенн заявив, що вдарив би Путіна під час зустрічі Зірка Голлівуду Шон Пенн заявив, що вдарив би Путіна під час зустрічі

У своєму виступі Шон Пенн підкреслив, наскільки вражений єдністю та силою духу українців у їхній боротьбі проти російської агресії. Пенн також згадав свою зустріч із російським президентом Володимиром Путіним у 2001 році в Москві, коли він та актор Джек Ніколсон вели бесіду з російським лідером. Відповідаючи на запитання про те, що він зробив би, якби зустрівся з Путіним зараз, Пенн без вагань відповів: "Ударив".

Актор також висловив занепокоєння про поточну політичну волю та лідерство в США, порівнюючи їх з епохою Рузвельта під час Другої світової війни. Пенн заявив, що якщо Сполучені Штати "програють" цю війну, це може означати і їхній кінець.

Він закликав міжнародне співтовариство, і зокрема США, надати більше підтримки Україні, наголошуючи, що людяність і підтримка — це "ліки для душі", які необхідні нині.

“На жаль, я бачу, що моєму уряду сьогодні не вистачає волі, лідерства та жертовності, які були у президента Рузвельта у Другій світовій. Я вірю в стійкість українців, які виборюють кожну п'ядь своєї території, включаючи Крим. Ось чому ми не повинні допустити поразки у цій війні. Цього не має статися. Незалежно від того, чи демократи чи республіканці при владі. Якщо ми програємо цю війну, то це може стати і кінцем Сполучених Штатів. Знаєте, я дитя війни у В'єтнамі. Я виріс на її жорстоких та злочинних картинах. Тому я ніколи не вірив, що зброя приводить до миру. Але зараз ми повинні дати Україні все, що маємо, щоб зупинити цю війну", — поділився Пенн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини