Головна Новини Суспільство Війна з Росією Голлівудська зірка 90-х Стівен Сігал розповів, хто переможе на війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудська зірка 90-х Стівен Сігал розповів, хто переможе на війні в Україні

Стівен Сігал знову підтримав російського диктатора Володимира Путіна.

сьогодні, 17:57
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Колишній американський актор, а нині спецпредставник МЗС РФ із питань російсько-американських гуманітарних зв'язків Стівен Сігал заявив, що Росія переможе на війні в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Голлівудська зірка 90-х Стівен Сігал розповів, хто переможе на війні в Україні

Стівен Сігал. Фото з відкритих джерел

Відомий скандальний актор та нині громадянин РФ Стівен Сігал висловив підтримку Росії на війні в Україні.

"Я вважаю себе росіянином, мої предки були з Росії. Я впевнений, що головна причина, через яку ми переможемо, полягає в тому, що ми маємо рацію. Я вірю, що це війна між добром і злом", — сказав Сігал.

Колишня зірка Голлівуду Стівен Сігал, відомий своїми ролями у бойовиках, а також володіє чорним поясом 7 дану з айкідо. З 2014 року відкрито підтримує російське вторгнення в Україну та Володимира Путіна. Через це він потрапив до бази "Миротворець" як особа, що становить загрозу Україні та міжнародному правопорядку. У 2016 році Путін надав Сігалу російське громадянство.

У серпні 2022 року Сігал відвідав окупований Донецьк, зокрема Оленівське СІЗО, де сталося масове вбивство українських військовополонених. У 2023 році актор оголосив про плани зняти фільм про війну в Україні, в якому обіцяє показати "всю правду". За лояльність та підтримку Кремля Путін нагородив Сігала орденом "Дружби".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Стівен Сігал був присутній на останній інавгурації російського диктатора Володимира Путіна. 

Також "Коментарі" писали про те, чому Росія скуповує голлівудських зірок на зразок Стівена Сігала. Виявилось, що американський актор став іграшкою Путіна, щоб уникнути позовів в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини