Головна Новини Суспільство Війна з Росією Глава Пентагону пояснив, чому у війні час не на боці Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Пентагону пояснив, чому у війні час не на боці Путіна

Учасники засідання у форматі "Рамштайн" поспішають із наданням Україні допомоги у розпал бойових дій під час українського наступу на фронті

19 вересня 2023, 16:00
Поділіться публікацією:

Затягування війни вочевидь над інтересах російського диктатора Володимира Путіна. Тому що український народ зуміє встояти далі за Кремль. Як передає портал "Коментарі", таку заяву під час засідання "Рамштайн-15" зробив міністр оборони США Ллойд Остін.

Глава Пентагону пояснив, чому у війні час не на боці Путіна

Ллойд Остін. Фото: з відкритих джерел

"Історія доведе повну дурість безрозсудного, жорстокого і нічим не спровокованого вторгнення Путіна до мирної сусідньої країни. У цій війні час не на боці Путіна. Час ніколи не буває на боці диктатора, який починає імперіалістичну війну вибору. Час ніколи не буває на боці агресії" , — Заявив Остін.

Він додав, що український народ веде запеклу боротьбу для самооборони заради справедливої справи. Вони воюють для збереження свого майбутнього та забезпечення свободи. І вони мають мужність і наполегливість вистояти довше за Кремль.

На думку Ллойда Остіна, під час цієї трагічної війни президент РФ Володимир Путін намагався деморалізувати український народ, але натомість російський диктатор деморалізував російську армію. Кремль став ізольованим через грубу агресію.

"Контрнаступ України продовжує неухильно просуватися вперед. Мужні українські військові прориваються через міцно укріплені лінії російської агресивної армії", — сказав Остін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін заявив, що країна-агресор нібито вже впоралася із західними санкціями, а зростання ВВП йде вгору. Тим часом, секретар РНБО України Олексій Данілов вважає, що в РФ назріває новий заколот, який завершиться її фрагментацією. І чи то важка хвороба, чи смерть вірного Кремлю чеченського царка Рамзана Кадирова є, на думку Данилова, один із факторів, які також впливатимуть на ці процеси. Як оцінюєте путінські та Данілівські заяви? Хто з них ближчий до істини? Як події в РФ можуть розвиватися в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sdkdsa

19 вересня 2023, 15:40

dasd


Новини