Головна Новини Суспільство Війна з Росією Глава МЗС Британії вирушив до США: обговорюватимуть забезпечення перемоги України
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава МЗС Британії вирушив до США: обговорюватимуть забезпечення перемоги України

Головний дипломат Великобританії наголосить на важливості постійного єдиного міжнародного фронту для забезпечення перемоги України

9 травня 2023, 14:00 comments4482
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Великобританії Джеймс Клеверлі вирушив до Вашингтона для зустрічей з адміністрацією президента США та Конгресом зі збереження підтримки України та забезпечення її перемоги у війні. Про це повідомила прес-служба британського відомства, пише портал "Коментарі".

Глава МЗС Британії вирушив до США: обговорюватимуть забезпечення перемоги України

Глава МЗС Великої Британії Джеймс Клеверлі. Фото: з відкритих джерел

У США Клеверлі проведе зустрічі з держсекретарем Ентоні Блінкеном та провідними діячами демократів та республіканців у Конгресі.

У Вашингтоні Клеверлі наголосить на важливості постійного єдиного міжнародного фронту для забезпечення перемоги України, зазначили у відомстві. Клеверлі також використовує свої зустрічі для заохочення двосторонніх інвестиційних відносин між Британією та США на суму 1 трильйон доларів США, що сприятиме економічному зростанню в обох країнах.

"Незалежно від того, чи йдеться про захист наших друзів в Україні, чи про сприяння трансатлантичного процвітання через наші інвестиційні відносини на 1 трильйон доларів, відносини Великобританії та США продовжують покращувати життя наших людей та світу", – прокоментував Клеверлі.

Сьогодні Клеверлі зустрінеться з Блінкеном, а у середу він проведе переговори з провідними членами Конгресу від Республіканської та Демократичної партії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — хто та чому прибув до Москви на парад до Путіна – чи є ризик втягування країн ОДКБ у війну проти України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – головні висновки парадобісся РФ – чим запам'ятався парад на Червоній площі. Експерти детально проаналізували ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини