Головна Новини Суспільство Війна з Росією Глава ЦРУ назвав головний ключ до успіху України у війні проти РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава ЦРУ назвав головний ключ до успіху України у війні проти РФ

Росії треба показати, яку високу ціну вона платить за свій напад

31 січня 2024, 09:27
Поділіться публікацією:

Україні дуже важливо зберегти хоча б на тому самому рівні, що зараз постачання озброєнь від західних партнерів. Це поставить Україну на сильнішу позицію, якщо з'явиться можливість серйозних переговорів. Як передає портал "Коментарі", таку думку висловив директор ЦРУ Вільям Бернс у своїй колонці Foreign Affairs.

Глава ЦРУ назвав головний ключ до успіху України у війні проти РФ

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Справжнім ключем до успіху Бернс називає збереження допомоги України від Заходу.

"При менш ніж п'яти відсотках оборонного бюджету США, це відносно скромні інвестиції, які приносять значну геополітичну вигоду США та помітні прибутки для американської промисловості. Продовження постачання озброєнь поставить Україну у сильнішу позицію, якщо з'явиться можливість для серйозних переговорів. Це дає шанс забезпечити довгостроковий виграш для України та стратегічний програш для Росії", — заявив директор ЦРУ.

За його словами, відновлюючи російське оборонне виробництво — за допомогою критично важливих компонентів з Китаю, а також зброї та боєприпасів з Ірану та Північної Кореї — Путін продовжує робити ставку на те, що час на його боці, що він може розгромити Україну та виснажити її західних. прихильників. Завдання України полягає в тому, щоб підірвати зарозумілість Путіна і продемонструвати високу ціну для Росії продовження конфлікту, не лише досягаючи прогресу на фронті, а й завдаючи глибших ударів у тилу та досягаючи стабільних успіхів у Чорному морі.

Глава Центрального розвідувального управління вважає, що репресивна хватка Путіна навряд чи ослабне найближчим часом, проте війна в Україні поступово роз'їдає його владу.

Читайте також на порталі "Коментарі" – наслідки зупинення допомоги Україні вже видно на полі бою: у Байдена зробили тривожну заяву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини