Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гірше дронів. Що найбільше дошкуляє ЗСУ в Авдіївці
commentss НОВИНИ Всі новини

Гірше дронів. Що найбільше дошкуляє ЗСУ в Авдіївці

Найбільшою проблемою українських захисників в Авдіївці стало активне застосування ворогом авіаційних бомб

16 лютого 2024, 18:42
Поділіться публікацією:

У місті Авдіївка Донецької області російські окупанти щодня скидають на позиції українських військовослужбовців 60-80 керованих авіаційних бомб. Лише одна така бомба може вщент зруйнувати будівлю.

Гірше дронів. Що найбільше дошкуляє ЗСУ в Авдіївці

РФ продовжує наступ на Авдіївку. Фото з відкритих джерел

За словами заступника командира Третьої окремої штурмової бригади, майора ЗСУ Максима Жоріна, так активно, як в Авдіївці, росіяни ще не використовували авіабомби на жодній ділянці фронту.   

"Авдіївка — це КАБи. Таке відчуття, що це найбільша кількість авіабомб на такій ділянці землі за весь час існування людства. Ці бомби повністю знищують будь-які позиції. Всі будівлі, споруди після прильоту одного тільки КАБу просто перетворюються на яму. А на нас вони скидають по 60-80 штук за одну добу", — повідомив офіцер ЗСУ.

Максим Жорін додав, що в настільки важких умовах українським військовим ще не доводилося воювати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський припустив, що Навальний був убитий Володимиром Путіним. очільник України додав, необхідно завжди пам’ятати, що "Росія завжди вбиває". Світові топ-політики вважають, що російський диктатор Володимир Путін міг прикласти руку до смерті опозиціонера Олексія Навального. Зокрема, вони припускають, що глава Кремля хоче будь-якою ціною зберегти свої позиції.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що співвідношення сил у районі міста Авдіївка Донецької області один до семи на користь російських окупантів. За словами речника Третьої окремої штурмової бригади Олександра Бородіна, ситуація в місті критична. Речник повідомив, що українським підрозділам в Авдіївці доводиться працювати в умовах, коли їх обстрілюють з усіх сторін. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини