Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гіркін розповів, чи має Кремль ще шанс виграти війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Гіркін розповів, чи має Кремль ще шанс виграти війну в Україні

Російський терорист Гіркін заявив, що "СВО" в Україні - програно і підказав окупантам скористатися тактикою французького полководця

10 липня 2023, 16:22 comments2297
Поділіться публікацією:

Російські окупанти програли "СВО" в Україні, але ще є можливість здобути перемогу у війні, якщо буде вдало використано та застосовано тактику Наполеона Бонапарта. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час спілкування з головою "Національного конгресу татар Москви" Рустемом Ямалеєвим зробив російський терорист Ігор Гіркін-Стрєлков.

Гіркін розповів, чи має Кремль ще шанс виграти війну в Україні

Ігор Гіркін. Фото: з відкритих джерел

Бойовик навів приклад битви французького полководця при Маренго (військова кампанія Наполеона в Італії 1800-х років).

Гіркін нагадав, що він ще раніше попереджав, якщо путінський режим не вживе конкретних заходів до травня 2023 року, тоді шансів на перемогу у війні буде вкрай мало. Настав уже липень, керівництво Росії жодних кроків не зробило, мобілізації в Росії, як не відбувалося, так і не відбувається.

"Скажімо так, у нас зараз є шанс повторити битву при Маренго... Коли першу частину Наполеон у мотлох програв, але потім взяв і другу частину виграв. Ми в принципі "СВО" програли, але шанс виграти війну є", — міркує терорист.

Гіркін заявив, що досі російські окупанти воюють не "по-справжньому" і саме тому не можуть здобути перемогу. Також терорист висловив думку, що у Кремлі досі сподіваються сісти за стіл переговорів із представниками Києва. Саме тому жодних заходів для того, щоб перемогти у війні, не вживають.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський вважає, що після пригожинського заколоту у Росії може бути ще один – і навіть революція. У легіоні "Свобода Росії", що складається з громадян РФ, що воюють проти путінського режиму, не лише анонсували нові рейди на російську територію, а й підкреслили, що єдиний спосіб позбутися Путіна після 23-річного правління диктатора – повалити його за допомогою зброї. Сам Путін продовжує гарячково тасувати колоду військових генералів, намагаючись уникнути повторного бунту і видавити хоч щось із війни проти України. Що можна сказати про стан путінського режиму на даний момент після бунту вагнерівців, передачі Україні командирів-азовців, напередодні саміту НАТО? Які варіанти розвитку подій? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини