Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генштаб розповів про ураження стратегічного об’єкта на території Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Генштаб розповів про ураження стратегічного об’єкта на території Росії

У Генштабі повідомили про удари по російських нафтобазах та ураженні артилерійському складу на території РФ.

29 серпня 2024, 08:43
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

У Генеральному штабі підтвердили удар по нафтобазі "Атлас", що в Ростовській області Росії. Військова операція була проведена підрозділами Сил спеціальних операцій та Головного управління розвідки у взаємодії з іншими частинами Сил оборони.

Генштаб розповів про ураження стратегічного об’єкта на території Росії

Удар по нафтобазі "Атлас" в РФ. Фото з відкритих джерел

28 серпня у російських соцмережах почали з’являтись повідомлення та відео з пожежею на нафтобазі "Атлас". У Генеральному штабі ЗСУ підтвердили ураження, через яке росіяни були змушені залучати пожежні потяги.

"Уражено ще один стратегічний об’єкт російських окупантів: злагоджена робота Сил оборони України дає результати. У ніч на 28 серпня завдано удару по нафтобазі "Атлас", що в Ростовській області рф. В результаті ураження виникла пожежа на території вертикальних резервуарів об'єкта. Відомо про залучення пожежних потягів до ліквідації наслідків загоряння", — повідомили у Генштабі.

Крім цього, українські сили завдали ударів по нафтобазі "Зеніт" в Кіровській області та польовому артилерійському складу угруповання російських військ "Запад" у Воронезькій області Росії. Детальна інформація щодо наслідків ураження наразі уточняється Генштабом.

"Сили оборони продовжують вживати всіх заходів для підриву воєнно-економічного потенціалу російських окупантів та припинення росією збройної агресії проти України. Далі буде… Слава Україні!", — зазначили у Генштабі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Росії усе більше палають нафтобази, однак Кремль мовчить і не реагує. Що приховує російська пропаганда такою поведінкою.

Також "Коментарі" писали про реакцію Кремля на рішення України не продовжувати договір з РФ про транзит газу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини