Генштаб назвав області, де ворог має намір посилити ракетний обстріл

Окупанти завдали ракетного удару по Миколаєву та авіаудари в районах Великого Артакове та Ольгіно.

На Південнобузькому напрямі фронту зберігається значна загроза ракетних ударів. Фактично, це стосується всіх областей України, розташованих на півдні. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляється в оновленому звіті Генштабу ЗСУ.

У зведенні наголошується, що на Південнобузькому напрямку росіяни систематично завдають ракетних ударів по цивільній та військовій інфраструктурі. Так було завдано ракетного удару по Миколаєву та авіаударів у районах Великого Артакове та Ольгіно.

Повідомляється, що росіяни проводили повітряну розвідку за допомогою безпілотників і зараз продовжують інженерне обладнання позицій.

У Генштабі вважають, що однією із цілей під час ракетних ударів окупантів є об'єкти критичної інфраструктури південних регіонів України.

Раніше вже повідомлялося, що основна загроза півдні України виходить з моря, де на постійному чергуванні російські кораблі, які готові будь-якої миті випустити територією України 32 крилаті ракети типу "Калібр".   

Нагадаємо, за інформацією президента України Володимира Зеленського, Росія запустила українськими містами 2960 ракет: "Головна мета ракет - цивільні об'єкти".

Читайте також на порталі "Коментарі" - ЗСУ повністю знищили три склади боєприпасів та базу окупантів на півдні . Після влучення ракети до санаторію, де розташувалися орки, вся будівля охопила вогонь, який загасити росіяни так і не змогли.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в останній момент повернула: російська ракета, якою РФ вдарила по Вінниці , летіла на інше місто.