Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генсек НАТО назвав швидкий шлях закінчити війну в Україні: що потрібно зробити
commentss НОВИНИ Всі новини

Генсек НАТО назвав швидкий шлях закінчити війну в Україні: що потрібно зробити

Єнс Столтенберг вважає, що Путіна можна примусити закінчити війну на умовах України.

6 вересня 2024, 13:42
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що поставки більшої кількості зброї до України стануть можливістю швидше закінчити війну. За його словами, російський диктатор Володимир Путін має зрозуміти, що не зможе перемогти на війні в Україні.

Генсек НАТО назвав швидкий шлях закінчити війну в Україні: що потрібно зробити

Генсек НАТО Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел

Генсек НАТО Єнс Столтенберг виступив в Осло на спільній пресконференції з прем'єр-міністром Норвегії Йонасом Гар Стере. Зустріч союзників по НАТО на базі Рамштайн у Німеччині може сприяти пришвидшенню процесу до закінчення війни, вважає Столтенберг та закликав до  збільшення допомоги Україні.

"Україні потрібно більше військової підтримки зараз. Швидкий шлях покласти край цій війні — надати Україні зброю… Я закликаю всіх союзників продовжувати надавати допомогу, особливо в цю важку фазу війни", — заявив генсек НАТО.

Генсек НАТО вважає, що таким чином можна переконати Путіна закінчити війну на умовах України.

"Президент Путін повинен зрозуміти, що він не може перемогти на полі бою, але повинен прийняти справедливий і стійкий мир, де Україна перемагає як суверенна і незалежна держава", — додав Столтенберг.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський під час виступу на базі Рамштайн пояснив, як Україна буде змушувати Росію до закінчення війни.

Також "Коментарі" писали, що Радник Білого дому з комунікацій у сфері національної безпеки США Джон Кірбі відреагував на план закінчення війни в Україні озвучений президентом Володимиром Зеленським. За його словами, Вашингтон сприятиме тому, щоб Україна під час мирних переговорів мала якомога сильнішу позицію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини