Генерал пояснює, що робитимуть росіяни перед новим наступом

Генерал Польщі Вальдемар Скшипчак розповів, які кроки робитимуть російські військові перед початком нового повномасштабного наступу.

Екс-командувач Сухопутних військ Польщі генерал Вальдемар Скшипчак. Вважає, що Росія прагне накопичити перевагу у живій силі на ліні фронту 6:1 перед початком наступу, а також завдасть авіаційних та ракетних ударів по позиціях ЗСУ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю польського генерала для видання Fakt.

Через рік після повномасштабного вторгнення, Путін готує новий наступ на Україну.

"Тоді вони мали перевагу 2:1, тепер мають принаймні 3:1", - каже генерал Скшипчак.

Колишній командувач Сухопутних військ стверджує, що російські військові мають назбирати перевагу 6:1, щоб мати можливість перейти наступ.

"По всьому фронту перевага росіян буде 3:1, а на окремих напрямках значно більша. Як правило, там, де ти прориваєш підготовлену оборону суперника, потрібно мати перевагу до 6:1. Росіяни накопичуватимуть цю перевагу", - стверджує військовий.

Скшипчак вважає, що росіяни шукатимуть місце, де може тріснути українська оборона і одразу скористаються цим для удару. Саме тому військові РФ атакую одразу в шести різних напрямках. Екскомандувач Сухопутних військ додає, що наступ почнеться зі значних бомбардувань, але не всієї України, а саме позицій українських військових.

"Для мене сигналом до початку наступу буде операція російської авіації з використанням балістичних і маневрових ракет на два-три дні раніше, але проти військ і військових об’єктів української армії", - говорить Вальдемар Скшипчак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про три війни, які веде Путін в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, у чому помилилась Росія, коли розпочала повномасштабне вторгнення в Україну.